rainbow

Lankėsi prieš 8 m.

  1. 2ats.

    Sveikos mamytes. Reikejo daug maz man pasiskaiciuoti savo darbo staza, iejau i sodros psl ir psirinkau suformuoti nauja suvestine apie Informacija apie valstybinio socialinio draudimo laikotarpius. Suformavo man lentele, kurioje nurodytas ir laikas kuomet stovejau darbo birzoje ir gavau bedarbio pasalpa, ir yra punktai kur nurodoma jog asmuo augino vaika iki tryju metu. Ar teisingai suprantu, kad visi tie laikotarpiai man isiskaito i darbo staza, nes buvau drausta socialiniu draudimu? Ar vistik i darbo staza teisiskaito tie menesiai kuomet dirbai darbovieteje?? aciukas :)

    rainbowDarbas ir karjera2

  2. 11ats.
  3. 10ats.
  4. 4ats.
  5. 6ats.

    Sveikos, nesitikejau kad teks man cia uzsukti tokiu klausimu, bet paklausiu. Ar kreitumete demesi, rodytumetes gydytojai ar neverta, jei menesines pasikeistu? na ta prasme visada sirgau normaliai apie 4-5 dienas. Si menesi 25 pasirode idomus tepimas, galvojau pradzia, laukiau iki savaitgalio tai galiu traktuoti kad taip normalios mm ir nepasirode, tepa vos vos sviesiai, vos rozine spalva. Skaitinejau internete jau neramu gal kokia liga isisuko, bet kiek skiaciau kad labiau sokoladinis tepimas gali reiksti cista ar pns. Tepa kelis kart dienoje ir sendien visdar, kazkaip galvoju registruotis cia pas gine ar neverta, tai normalu jusu nuomone toks mm pasikeitimas ar vistik geriau nukeliauti, kad tikrai kokia liga nebut isisukusi? buvo mintis NT koki pirkti, bet na netikiu kad galejo uzkibti ir mm pasirode kad ir neiprastos bet tai laiku. PS su abiem nestumais mm nepasirodydavo po pastojimo jau visai...

    rainbowMotinystė (nėštumas, gimdymas)6

  6. 13ats.
  7. 13ats.
  8. 12ats.

    Sveikos. Buvau cia rasius pries pora dienu del to keisto kraujavimo. Man 22 savaite. Anksciau pas mane menesines budavo nereguliarios, o budavo kartais , kad isvis nepasirodydavo.. o dabar 2 menesius menesines buvo ir poto dingo. O vat uzvakar pas mane pasirode kraujas ir kartais kazkokie kaip gabaleliai iskrisdavo nedideli.nezinau. pilva ziauriai buna skauda. , toks jausmas vakar buvo uzklupes ,kad atrodo ,kad viduje pjauna ten kazka,bet ir greit atleido. Bet iki sios dienos kraujuoju. Kaip suprantu cia menesines ,ar kaip jums atrodo jusu manymu?pas gydydoja eisiu tik treciadieni.

    smalsuole777Motinystė (nėštumas, gimdymas)12

  9. 19ats.
  10. 8ats.

    Gal ir durnokas klausimas, bet istiesu neatsimenu :) rugsejo 1 i darzeli nesates 3 gelytes ar visgi tik 2? nepamenu kai vesdavau dukryte ar tris pirkdavau ar tik dvi, nes neaisku ar bus iskart abi aukletojos ar tik viena, viena gi buna pavaduojanti- jos dazniausiai nebuna kai yra pagrindine aukletoja, seimininkute aisku buna nuolatos,- tai kaip ir logiskai mastant uztektu 2 geliu, bet jei sugalvos ateiti ir kita aukletoja- o geles tik dvi bus geda ir nesmagu, na o ka daryti tokiu atveju jei atsinesus 3 gelytes, aukletojos antros nebus ir viena gele liks :D kur deti ta likusiaja... kaip jus manote?

    rainbowŠventės8