• 23ats.

    Gimdziusios ir auginancios vaikelius uk, kaip zinom cia vaikuciam vitamino d gydytojai neduoda (mat nemato reikalo). Tad ar duodate savo mazyliam vitamino d?

    Jei taip, is kur gavot cia?

    redusisVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jurgela, prie lango ??? Per stiklą vitaminas D nesigamina !!! Organizme vitaminas D susidaro veikiant ultravioletiniams spinduliams, o stiklas
    tų spindulių nepraleidžia.

    almyte7

  2. 3

    duodu..mes perkam lietuviskose parduotuvese,arba paprasau kad is lietuvos atsiustu.

    deimantina

  3. 3

    Lietuviu parduotuve Taupyk,mes ten ir siuntinius vezam,vaistukus perkam :) Bet nzn ar yra vitamino d,pirkt reiks sau tai paklausiu tenai ar turi :) Jurgela ,o tai ka daryt kai saules nera :)

    Anonimas

  4. 3
  5. 3

    Duodu saviskei vitamino d.Atsivezem is Lietuvos,bet jau baigdinejasi,tai prasysiu kad kas atvestu.Arba man atrodo Taupyke galima paprasyt,kad uzsakytu atvestu is LT,nes ten visokiu vaistu yra.Kai mergaite viduriavo tai ten pirkausi Smectos,dar kitokiu vaistuku.

    Anonimas

  6. 2

    nu mes tai vezames lietuvoj, bet siaip naudojam zuvu taukus su vitaminu d, tipo sako geriau pasisavina vitamina!

    cindy

  7. 2
  8. 2

    As savo mergaitei duodu dar vis vitaminoD,siaip turim atsiveze is LT,bet siaip yra pirkti,kaip dauguma minejusios Lietuviu parduotuvese.

    Egle

  9. 2

    Lygsiolei siuo atzvilgiu neturiu vienareiksmes nuomones.Bet tiek vyras,tiek mama mane itikino,jog jei mazylis gerai auga,zvalutis,apetitu nesiskundzia,jokios papildomos chemijos jam i organizma neduociau...Praejo beveik 10men.,sunus,aciu Dievui,auga sveikutis,zvalutis,tai atrodo ir nera pagrindo kazkaip papildomai duoti kokius priedus.Be to,kiek cia truks,oras jau greitai isils,tad sunus saulutes gaus su kaupu.

    geguziukas

  10. 2

    Žinok redusi,dėl atsikišusių šonkaulių ką galiu pasakyt.Mes gyvenam Lietuvoj,tad vit D daviau sąžiningai kiek liepė gydytoja nuo gimimo iki 1 metukų,dabar vietoj jo duodu žuvies taukus.Bet pas mūsų mergytę irgi atsikišę šonkauliai.Gydytoja bandė kaltint,kad per anksti sodinom,bet taip tikrai nebuvo,tada nusprendė ir šeimos gydytoja ir chirurgė,kad gal paveldėjo.Nes ir pas mane šiek tiek kai išsitiesiu gal atsikišę sakyčiau ir pas tėtį mano.Bet atrodau normaliai ir tai tikrai nė kiek neišsiskiria.Gydytoja mane nuramino,kad kai raumenukai normaliai suaugs pilvuko tada ir kitaip atrodys,neatrodys jie atsikišę.Tai manau,kad taip ir bus nes jau po truputį taip ir darosi-jau ne tokie atsikišę atrodo,kaip buvo prieš 6mėn.Taip,kad gali būt ir ne dėl vit D trūkumo.Bet kad neduot,tai nemanau,manau,kad tikrai reikia.Ten UK,kiek esu girdėjus iš vis vaistų mažai siūlo naudot,tame tarpe ir vitaminų.

    Vilmiene