• 17ats.

Atsakymai

  1. 2

    Mes va planuojam irgi tą savaitgalio programą užsisakyti. Švediškas stalas -puiku. O va dėl procedūrų - nežinau kokią rinktis? Ten kelios yra programos. Kaina ta pati. Niekaip neišsirenkam.

    Jorkaile

  2. 1

    Taip, vakar grizom is sanatorijos. Noriu atkreipti demesi i ranksluosciu korteles. Visi ranksluosciai vienodo dydzio ir spalvos, o zmoniu baseine daug-nesusipratimai vyksta nuolat:kazkas issinesa netycia ne iena, o kelis ranksluosciu, kitas pasiima sausa, o as turiu valytis su slapiu ir t.t. Mano ransluosti kazkas pasieme ir likau be jo. Baseino darbuotoja ,,paskolino'', kad tureciau kuo nusisluostyti. Aciu jai, bet isvaziuojant registratore pareikalavo 8 euru uz ji. As nemokejau, nes jo nei pavogiau, nei pameciau. Ir tokiu atveju pasitaiko daznai(sake darbuotojos). Tai gal administracija galetu sugalvot kazka patogesnio. Nes tik plauki baseine ir ziuri ar kas nenugvebs tavojo ransluoscio.

    Anonimas

  3. 1

    buvome kazkuri savaitgali - man tai ten niūru... O per pietus, visi stumdosi, lekia to maisto prisidėti

    Dziungarija

  4. 1

    Taip buvau butent cia...Man labai patiko..apskritai ir pas genekologa ten lankiausi,nuodugniai apziurejo..Ten ramu..mazai zmoniu,niekas netrugdo..

    sandrista

  5. 1

    buvau prieš du metus su draugėmis.
    Turėjome nusipirkusios savaitgaliui kelialapį į kurį buvo įskaičiuotas kambarys, procedūros ir maistas.
    Tai didžiausią įspūdį paliko maistas:) Švediškas stalas - valgai kiek nori ir ką nori, o kadangi viskas buvo labai skanu, tai mes per tą savaitgalį nereikalingų kg. priaugome:)
    Beja, labai lengvai pavyko su ten dirbančiu personalu susitarti dėl papildomų procedūrų (masažų, purvo vonių) už žymiai mažesne kaina, nei oficialiai reiktų mokėti.

    Shoricel

  6. 1

    pati nebuvus , bet esu nemazai girdejus labai geru atsiliepimu ir kad tikrai verta ten apsilankyti

    Mazute

  7. 1

    pati esu is Druskininku,tik kad 2metai dabar gyvenu NL,na nebloga sanatorija-teko ten lankytis privacei pas viena daktare...dar ir mano krikstumama buvo polsiauti atvaziavusi i sia sanatorija,tai irgi liko patenkinta...

    Agnute

  8. 0

    Oi cia guldo idomiai. Jai moteri tai kita parinks ta kuria traukia prie moteru, blyn perspetu nes man nemalonu turet tokia kambarioke kuri neturi kitos minties ir pokalbio kaip kja traukia prie moteru ir manes. Jai rinksites egles sabatorija zinokit cia registracijoj daroma kad nesveiki pasitenkintu

    Anonimas

  9. 0

    Buvome praeitą savaitę. Labai patiko, radome gerą pasiūlyma už padorią kainą, gal dar bus tas pats pasiūlymas, pridedu nuorodą https://www.noriunoriunoriu.lt/lt/t/poilsis-druskininkuose . Labai neišsiplėsiu, bet labiausiai patiko švediško stalo pusryčiai, personalas bei procedūros. Grįžome pailsėję, atpalaidavę savo kūną ir protą. Tikrai rekomenduoju! :)

    Anonimas

  10. 0

    Buvau ir atsiminimai kuo geriausi, dabar netgi yra naujų pasiūlymų https://www.noriunoriunoriu.lt/lt/viesbutis/egles-sanatorija-druskininkai . Vien tik aplinka nuteikia pozityviai - aplink daug gamtos, iš miesto nesigirdi jokio pašalinio triukšmo. Jaučiausi lyg patekusi į ramybės oazę. Ir maistas čia geras, ypač patiko švediškas stalas. O procedūras buvau pasirinkusi pagal savo indivudualius negalavimus, kadangi čia važiavau ne tik pailsėti, bet ir išsigydyti nugarą.

    Jūratė555