• 7ats.

    Ar kas nors bandė namuose įsirengti saulės energijos sistemą?

    Svarstome galimybė vandens pašildymui ir elektrai naudoti saulės energiją. Gal kas domėjosi šia sritimi ir gali pasidalinti patirtimi? Kokią įrangą reikia pirkti, kiek tai kainuoja, per kiek laiko atsiperka, kokios problemos? Kiek teko skaityti, saulės energija yra gana paprastas būdas susimažinti komunalinias išlaidas.

    AnokiaNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    esu macius nuosavu namu stogus su saules energijos sistema. vyras buvo uzsimines kad noretu placiau suzinoti, bet taip ir liko....

    Mila

  2. 2
  3. 1

    ne niekada nebandeme..netgi nezinau,kaip tai irengiama ir panasiai..ir kokia is to nauda anokia?

    ingrandr

  4. 1

    mačiau įrengtus stogus su tais langais. Tikslių kainų nežinau, bet kainuoja tai tikrai daug, o kad atsipirktų...Pagalvokime apie mūsų klimatą - kiek per metus yra saulėtų dienų? Gyventume Kalifornijoj - taip, apsimokėtų, o Lietuvoj - nemanau. O dėl vandens pašildymo vasarą taupumo sumetimais, galima įsirengti lauke tokį kaip ir dušą - ant stovų užkeliate katilą, pripildote vandens, jis per dieną įšyla ir vakare galite po juo išsiprausti. Kaimynai turi tokį įsirengę visai paprastai. Ar tai puoš kiemą - priklauso nuo judviejų su vyru išmanymo. Nepatogumas - kiekvieną rytą reikės tą katilą pripildyti.

    bum

  5. 1

    pirma kart apie tai girdziu ,butu idomu daugiau apie tai suzinot...

    viktorijaz

  6. 1

    ne nebandem bet visai butu idomu suzinoti apie tai daugiau info ir man

    Mazute

  7. 1

    iš pavadinimo galvojau,kad vos ne soliariumas namuose:DDD
    įdomus klausimas ir mane domintų info.

    emiliukas