Atsakymai

  1. 2

    mano sūnūs tokio amžiaus labai mėgo šventę organizuoti panašiai kaip dažasvydis, bet šqaudoma lazeriniais šautuvais. Ir patiems tėavms būdavo didžiausia atrakcija, kai vykdavo "karas" komandomis vaikai prieš tėvus:)) Tokie žaidimai anksčiau vyko Vilniuje, taksi parko patalpose. Buvo ir kambarėlis, kuriame susinešę savo valgius linksmai pasėdėdavom. Jeigu domina, atrodo visa info yra adresu www.lazeriai.lt. Tikrai fantastiškai puiki pramoga ir neišdildomi įspūdžiai, visiems vaikams labiau patiko nei boulingas. Ir nuotraukos fainos su apranga ir šautuvais ir nekasdienė pramoga.

    elegancija

  2. 2
  3. 2
  4. 1

    Klausykit babusios. Kokie boulingai. 10meciui gal ir faina butu. Yra 3variantai. 1-prie ezero,tinklinis,uzsakot maisto(picu ir niekuciu visokiu).2-sodyboje(pirtis,ezeriukas,tinklinis).3-dazasvydis arba sratasvydis.

    muchamoras

  5. 1

    Geriausia tai butu boulinge vandens parke :)

    Anonimas

  6. 1

    Manau ,kad visi daro gimtadienius boulinge tad kai siulai paaugliams jie dazniausiai atsisako.Geriausia butu svesti gimtadieni gamtoje:
    1.Sodyboje
    2.kaime
    Jei ziema tai yra kalnai apsnikti tai yra ka veikti ,o jeigu vasara galima daryti prie ezero .Paauglems norisi fotosesiju tai jas galima padaryti lauke kai sninga ar yra pilna sniego.:)

    Anonimas

  7. 1

    boulinge geriausiai butu

    ruta26

  8. 1

    na siais laikais labai populiarios pirtys ten nemazai vietos o svarbiausia viskas vienoj vietoj.

    laimaa

  9. 1

    eleganci.., norėčiau paklausti ar yra kur nors nuotraukų kaip visa tai maždaug atrodo? Mano dukrai už mėn. su puse sueis 13 metų, bet nežinau ar mergaitei patiks tokia pramoga...
    o šiaip tai aš siūličiau boulinge arba kavinėj, bet kadangi kavinėj brangu tai geriausia švęsti boulinge. Na dar galima kaime arba miške jeigu geras oras.

    Gretaa

  10. 1

    Aš irgi siūlyčiau aktyvias pramogas. Tokio amžiaus vaikui tikrai turėtų patikti tai, ką organizuoja www.goCrazy.lt
    Pamėginkit pasiskaitinėt.

    anikute