Atsakymai

  1. 1

    ir aš jau "sunešiojau" antrą porą šitų šortukų. Kaip tik buvo akcija, tai ir nusipirkau. Kaip ir sakė pupa, jie sudaro saunos efektą, išsiskiria prakaitas, ypač kai daugiau judi. Didelio poveikio nepastebėjau, gal tik oda ant šlaunų lygesnė pasidarė. Bet jie labiau reikalingi sportuojant, tai tada gal ir bus ryškesnė nauda. O šiaip aš jais vaikštau po namus, kaip su šortais. Ypač žiemą juos naudojau, kai eidavau į lauką su dukryte su rogėmis. Tik aš juos dėdavausi po kombinezonu, tai ir daug rengtis nereikėjo, ir pasportuoti traukiant rogutes reikėjo.
    Kaip ir kiekvienas daiktas stebuklų nedaro, liekna netapsi, bet suderinus viską - sportą, maisto derinimą ir pan., rezultatai būtų matyti. Bet kaip tu tikiesi, po nėštumo šiais šortukais sumažinti pilvuką, tikrai nėra geras variantas, tikrai jie nepadės, nes tiek stipriai pilvo neapspaudžia.

    elegancija

  2. 1

    aš turiu tuos šortukus:) įsigijau juos dar nėščia būdama, planavau tuoj po gimdymo juos nešioti.
    Kiekvieną dieną juos nešioju, efektas toks, kad sėdmenys , šlaunys panešiojus tuos šortukus būna labai drėgni taip kaip po saunos, kad ten labai jau jų efektas kažkoks nerealus - nepastebėjau, bet nešioju kasdien, gal po kelių nešiojimo mėnesių pamatysiu efektą.
    o tu jei nori kad pilvukas sulieknėtų tai tau ne šortukų reikia o diržo, tik iš tos pačios medžiagos kaip šortai, bent jau ankščiau tai top shop turėjo ir diržą ir šortus, man tai po gimdymo probleminė vieta- klubai, tai aš pasiėmiau šortus.
    aišku dar pasitepus odą kokiu anticeliulitiniu kremu būtų gal dar geriau:)))

    pupa34