• 11ats.

    Ar turi jaustis spirales siulai?

    Turiu isidejusi spirale "mirena" menesi laiko. Suzinojau, kad spirales siulai turi buti apciuopiami, bet as ju visiskai nejauciu.

    Mute911KontracepcijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As turiu Mirena ir siulu nejauciu,bet ju ir neieskau.Pas ginekologe lankausi reguliariai,viskas ok.

    Simona2

  2. 2

    visos spirales yra skirtingos, tai manau gal ir viduje jos jauciamos skirtingai??:)

    simute

  3. 1

    aš turiu ne Mirena, o kitą spiralę, bet gyd. sakė, kad galiu apčiuopti, bet tikrai jų neieškojau :) Jeigu turėsių kokią nuojautą, kad su ja kas nors ne taip, eisiu pas gyd., tegul apžiūri ar viskas vietoje. O be to, gyd. minėjo, kad po kiek laiko tie siūlai apsivelia gleivėmis ir jų nebesijaučia. O ir nukirpti tie siūlai gali būti labai trumpai, tai ko gero pačiai irgi būtų sunku apčiuopti.

    elegancija

  4. 1

    gerai simute pasake, spirales skirtingos, mirena isvis labiausiai skirriasi nuo kitu.. as isidejus nova T tai siulus jauciu.. bet jau aptirpe tai nelabai ir jauciasi :)

    kristale

  5. 1

    tai gal kas negerai jai nejauti tų siulu. o tau daktarė sakė kad turi jaust? ar taip kokia draugė,

    mamyciuke

  6. 0

    Sveiki, iškrito man spiralės siūlai. Pas ginekologe tik kitoj savaitėje. Taip kad jau tūrėjus esu spiralę 5 metus išnešiojau labai gerai. O pasikeitus panešiojau 7 mėn.

    Anonimas

  7. 0

    As irgi isdejusi nova T spirale jau menesis, nuejau pasitikrinti pas ginekologe, o ji man pasake, kad nesimato spirales ,,usu"...Ir pasake, kad ji galejo per menesines iskristi, arba tie ,,usai" sulysti i kakleli..Dbr pergyvenu...Ar jums nei vienai taip nebuvo?

    Zivilee

  8. 0
  9. 0

    Taip! Tu teisingai supratai! Tik ta spirale nepaprasta, o tam reikalui skirta kontraceptine priemone. Ir ja gali ideti tik gydytojas. Ju yra ivairiu ir ju galiojimas nuo 3 iki 5 metu. Saunu! Isidejai viena karta ir saugi 5 metus. Super!

    Mute911

  10. 0

    as prie to pacio noreciau paklausti ;) jei gerai suprantu, isidejus spirale galima vyrui uzbaigti darba nenutraukiant visko... ? :) ir pastojimo jokio nebuna ?

    GretaV