Atsakymai

  1. 4

    aš jokių problemų neturiu su varine spirale NOVA T. Ją jau nebe pirmą kartą įsidedu. Ir jokių nepatogumų nejaučiu, po išėmimo greitai pastojau, su spirale sėkmingai saugojausi dėl neplanuoto nėštumo. Dedant šiek tiek skauda, kai sužnybia gimdą, bet viskas yra pakenčiama, gimdyti skausmingiau :) O ir idėjimas trunka tik kelias minutes.

    elegancija

  2. 3

    Pasiklausius tokiu atsiliepimu visai nebesinori jokiu spiraliu:)) Baisu:))) O 600 lt per brangu..

    vabaliuke

  3. 3

    as ir norejau detis mirena, bet pagalvojau kad jei dings menesines tai kaskaip nezinau.. man atrodo moters viduj turi viskas issivalyti.. paskaiciau internete apie NOVA T ir gydytoja ja patare isidet, varine su sidabru man atrodo.. dar pries isidedama klausiau ginekologes, kuo skiriasi spirales, kodel vienos 60lt kainuoja kitos 600lt sakau ar galima tamponus naudot su spirale, nes esu girdejusi kad vienai merginai spirale iskrito tai tampona issieme.. gyd sake kad jei isidesi spirale uz 60lt tai ir eidama gali ja pamest.. kainos skiriasi, nes su vienom spiralem gausios menesines su kitom isvis ju nera.. na nezinau as isidejus uz 130lt ir labai dziaugiuosi, sergu negausiai, jokiu nemalonumu :) liuk zodziu :)

    kristale

  4. 3

    As esu isidejusi "Mirena",kainavo 500 Lt,pries taai buvau isidejusi paprasta uz 60Lt,tai du menesius kankinausi,nuolatinis tepimas,siaubingai gausios menesines.O su "Mirena "super,jokiu menesiniu,jokiu nepatogumu.Dedantis tiek pirma karta,tiek antra karta,siaubingai nemalonu buvo, asmeniskai man skaudejo(siaip esu labai jautri skausmui,gal del to jautriau reagavau i sia procedura).Skausmas gal ir minutes netrunka.Rezultatas atperka visa nemalonuma.

    Simona2

  5. 3
  6. 2

    as turiu spirale jausmas kaip eini pas ginekologe vizita kaip apziuri .na man tikrai nemalonu buvo truputi skaudejo:) o kaina tik spirales yra,nereikia moketi uz idejima

    raminta

  7. 2

    tai as ir turejau ta Nova T,tikrai neprasidekit,kaip nemalonu vasara,karsta,o kraujas kaip is kibiro.Nova T veikia tik mechaniskai,o Mirena ir mechaniskai ir po truputi isskiria hormona.man gydytoja is karto sake,kad detis Mirena,bet nepaklausiau,o poto ir gailejausi.Mirena jau turiu 3 metus,kai ateis laikas issiimti,tai tikrai vel ja desiuos.

    Simona2

  8. 2

    as taip pat kaip ir vaida mokejau 130 lt :) o skaudet tai visiskai neskauda :) gal sekunde tas suspadimas :) bet tikrai neilgiau :)

    kristale

  9. 2

    man dejo spirale, neskaudejo visiskai,as pirkau ne harmonine spirale, mokejau 130lt.

    vaida1983

  10. 2

    as taipat noriu isideti spirale,bet labai bijau skausmo,

    viktorijaz