• 12ats.

    2 men kudikio miegas

    Ar normalu, kad 2 men kudikis diena pvz. nuo 15 h iki 23 h nemiega? Pavalgo, pasizvalgo.. buna paverkia,iduodu toiutiuka nurimsta.. jei iskrenta vel verkia, matosi nori megiuko, nes ziovauja, uzsnusta, bet vel prabunda ir nemiega..ir taip kiekviena diena.. :/ ka jus tokiu atveju darote jeigu jums taip buna..nes jau pavargstu sokineti kas kelias minuteles.

    GretaVMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Pasitarkite su savo daktare, man atrodo taip neturetu buti.Jis dar maziukas, pavargsta tiek laiko nemiegodamas.Kazkas jam yra, kad jis taip daro.Tai labai jus pacia vargina.

    liutukas

  2. 1

    taip ir būdavo, vargu ar gali ką nors pakeisti, tiesiog teks kantriai išlaukti kol "išaugs". Juolab, kad ir pilvo diegliukai tavo leliuką dar kamuoja, tai ir neramus. Mums dabar 4 mėn, tai jau žymiai geresnė situacija su miegu. Kantrybės.

    bum

  3. 1

    zinoma normalu..vaikuciui reikia demesio mamos,todel jis eriau buna su mama,o ne miega..beto vaikuciai tokie visa nakti ismiega,nem iegodami diena

    Anonimas

  4. 1

    As prie savo lelytes vakar prasedejau nuo 22h iki 3h nakties kol pagaliau mano mergyte nurimo ir uzmigo. jai taip pat tik du menesiukai. Pastaruoju metu va taip vakarais ir tenka prie jos pabudeti kad nerekautu :) Ir su pilvo masazais ir pasildymais ir viskuo kas sauna i galva.

    Netootia

  5. 1

    Kuri laika ir musiskis buvo toks pats. Po keliu savaiciu pradejo ilgiau nemiegoti, tai reiskia po to ilgiau ir pamiegodavo. Dabar jam 3,5 tai jau kitaip, pamiega pusvalandi , valanda budrus.

    Linute39

  6. 1

    mums ir taip nebuvo kad tiek nemiegotu gal tas jo užsnudimas kaip niegelis žiūrint kiek laiko jis trunka jai kokiu 20min tai normalu. Mnau jis yra nemigalius.

    mamyciuke

  7. 1

    Buna ir tokiu nemieganciu kudikeliu kaip tavo. Daug kas stebisi, bet tas nemiegojimas nera labai blogas dalykas. Mano maziaus tikslaus miego grafiko jau nebepamenu, bet jis tikrai nemiegojo po 16-17 valandu. Diena jis numigdavo tik kokiu keleta kartu po pusvalanduka, o visa kita laika irgi su vyru ji ir maitinom, ir nesiojom, ir zaidem, ir supom, ko tik nedarem, o jis akis tik pastato, ispucia ir daryk tu ka nori :))) ir verksmu kiek vakarais budavo, nemigo naktu, kai man akys limpa, o maziukas zaidzia man i papa isikibes :)))) sunku buvo, tai tikrai galiu tave tik uzjausti. O tas miegelis susitvarkys, nepergyvenk. Pas mano maziuka miegas apsitvarke 4 menesi.

    Agne

  8. 1

    Kad tiek ilgai nemiegotu kudikid, mum taip nebuvo :( Net idomi situacija cia pas jus...o valgo gerai?kaip naktimis miega?keliu menesiu kudikis tikrai turetu nemazai miegoti ir tokios ilgos pertraukos neturetu buti :(((na nebent butu kokie pilvelio skausmeliai,tada butu imanomas dalykas...galpabandykite kokiu raminamu zoleliu duoti pagerti.:)ir butinai apie tai uzsiminkite gydytojei :)

    Pearl

  9. 0

    Sveikos, is karto noriu nuraminti tas mamytes, kuriu kudikiai nei is sio nei is to nemiega diena. Mums buvo tokia pat situacija, maniske nuo antros savaites iki 1,5 men. visiskai nemiegojo diena, na nebent kokiai puse valandos prisnusdavo...galvojau nusinervuosiu, daktare jau pas nervu daktara siunte, bet mes laukem...siaip nakti miegojo gerai. Na, o dabar mums virs dvieju menesiuku ir musu miegas susitvarke, reikia tik kantrybes mamytes ir svarbiausia - nesinervinbti. O toms patarciau kas su tuo nesate susidure, isvis nekomentuoti tokiu temu, nes tik dar labiau isgasdinsit kitas mamytes:) p.s. man buvo darytas cp, gal tas turejo itakos tem nemiegui, nzn, bet kolkas jau viskas gerai;)

    Anonimas

  10. 0

    Pas mus labai panasiai, mano mergyte jau nuo gimimo kaip suauges zmogus taip nemiega, per para ismiegodavo po 13- 14 val. dabar diena irgi beveik nemiega, gal po 15 min. karts nuo karto pasnaudzia. Vakare apie 9 val uzmiega ir ryte apie 7val atsibunda, po to kartais buna vienas ilgas 3- 4 val miegas, o kartais ne, taip ir budrauja iki 9 val vakaro.

    Anonimas