Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    visada zinojau ir priesikusi sau buvu, kad anutos niekada gyvenime nevadinsiu ''mama'', nes mama turiu tik viena ir sis zodis man perbrangus:))deja gyvenime susikloste taip, kad anytos net ir neteko pazinti, nes jos jau nebera:(Tikriausiai buciau vadinusi ''Jus''

    Lukniukas

  3. 3
  4. 2
  5. 2

    nebendrauju su savo anyta,bjaurus žmogus.kartą vardu pavadinau,tai taip įsižeidė,kad visą savo giminę apskambino paverkšlenti,kokia aš bloga,kad pavadinau ją vardu.

    emiliukas

  6. 2

    Na as saviskes net nepazistu ir nesu maciusi,tik nuotraukoj,nes ji gyvena uzsieny,o i Lietuva retai grysta.(beto mes dabar UK),tai net nezinau kaip kreipciausi.Gal jei ko reiktu pasaukt sakyciau "teta".Neisivaizduoju kad sakyciau mama ar uosviene,kai nepazistu visai zmogaus :)

    Anonimas

  7. 2

    vengiu situaciju, kad reiketu kviesti.jei prireikia tiesiog sakau treciajam asmeny.na arba Jus.Mama nevadinu ir nezinau ar kada galesiu vadinti,mama as turiu tik viena, bent jau man taip iprasta. Nors vyras mano mama mama ir vadina , bet man tai neiprasta.as nezinau kazkaip..kai su kuo nors kalbu,sakau uosviene,arba anyta, bet ne mama..sakyciau mama tai visi suprastu, kad mano mama :)

    bantukas

  8. 2

    vadinu jus ir tiek,bet stengiuosi kad nereiketu jos kviesti,o draugu rate tai vadinu uosviene,nes baisiai jau ji man nemiela:((

    iirina

  9. 2

    Vengiu situacijų, kad reikėtų ją šaukti, kviesti, nes kažkaip nesiverčia lėžuvis mama vadinti. Tiesiog prieinu prie pat ir pradedu kalbą nuo "Sveikos, ką veikiat?", o tada jau - prie reikalo. O kai su kitais žmonėmis kalbu, tai vadinu mama, arba anyta - atitinkamai pagal situaciją.

    bum

  10. 2

    na kadangi man su ja tenka susidurti gana retai:) dekui dievui:) tiesiog sakau JUS be jokio kreipinio..o vyro brolio zmona sako UOSVIENE,tai idomiai taip skamba..

    sandritute