Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    man tai tikras malonumas skaityti knygas, kai tik atrandu laisva minute griebiu knygą...

    laimike

  3. 2

    man tai tikras malonumas skaityti knygas, kai tik atrandu laisva minute griebiu knygą...

    laimike

  4. 2

    dabar skaitau "kepurininko pilis" patarčiau paskaityti, labai įdomi knyga apie šeimos tragedija, kam patinka skaityti romanus tai tikrai patiks...

    laimike

  5. 2
  6. 2

    megstu knygas, tik pastaruoju metu sunkokai man nauju rasytoju knygos skaitosi, bet klasika visada smagu skaityt, o siuo metu skaitau viska ka vaikai privalo perskaityt tada galiu juos pakontroliuot va sunus skaito J.H.Griffin "Black Like Me" na nera idomi, bet turi kazka is anglu perskaityt tad ir as skaitau, kad galeciau pakontroliuot ar taip suprato :)))

    gertruda

  7. 2

    Man tai malonumas paskutiniu metu skaičiau Darja Doncova''Rydienos nemalonumu prognozė''

    mamyciuke

  8. 2

    Man skaityti knygas-tikras malonumas.Taciau ne tas knygas,kurias esu priversta skaityti,bet tas knygas,kurias pasirenku pati.Tuomet skaitau su dideliu malonumu.Paskutine mano perskaityta knyga-norvegiska knygele vaikams,taciau gana stora.Mokausi norvegu,todel bandau skaityti norvegiskai.

    vilem

  9. 2

    Malonumas :)
    Kaip tik siandien baigiau skaityt knyga "Baltoji gelele ir paslaptingoji veduokle".Man ja parekomendavo,bet tikrai nemaniau,kad taip patiks.Net nezinau kaip ja apibudint,bet tikrai rekomenduoju ja perskaityt,nes net ja pradejus skaityt,baigiau per viena diena :)
    Si knyga romanas,bet ne toks tradicinis,kaip kiti.Likau patenkinta sia knyga.

    Anonimas

  10. 2

    Žinoma, kad malonumas :) Aš apskritai knygų manjakė, manęs negalima leisti į knygyną, nes būtinai ką nors nusipirksiu. Paskutinį kartą pirkau knygą apie Tantrinį seksą, kad galėtumėme abu su vyru paskaitinėti.
    Mes iš knygų skaitymo esame susikūrę tam tikrą ritualą - kuomet važiuojame atostogauti kur nors į šiltus kraštus, vežamės vieną knygą ir abu vienas kitam skaitome pakaitomis garsiai, po to dar aptariame.
    Paskutinę knygą skaičiau anglų kalboje, vadinasi "more than life", apie karjeros moterį, kuri neikėtai pastoja, ir kaip tai pakeičia jos gyvenimą.
    Manau, kad skaitymas yra būtinas savišvietai, ir jei visi jaustų poreikį skaityti - būtumėm laimingesnė šalis, su protingesniais gyventojais.

    Vaidota