• 10ats.

    Namu taisykles?Ar taikote jas savo vaikams?

    Kokios jos butu?Ar padeda sios taisykles vaiko auginime ?o gal ir sau turite uzduoteliu,kurias butinai turite padaryti ? :)

    PearlSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Namų taisyklės labai reikalingos.. Anksčiau chaotiškai tiesiog gyvenom. O kuo toliau tuo vis labioau stengiamės įsivesti elementarias taisykles: Ramiai, tvarkingai pavalgyti, pavalgius lėkštę įdėti į indaplovę. Sudėti tvarkingai batukus, vakare gražiai sudėti drabužius. Kas vakarą pavalyti dantukus.. na ir dar krūvą kasdieninių būtinybių.. Svarbiausia išmokinom, kad NEVISADA DARAI TAI, KĄ NORI.

    Jorkaile

  2. 2

    As manau, kad nuo pat mazens vaikiuka reikia pratint paciam ar paciai isplaut po saves puodeli, ar tvarkingai sudet savo rubelius pries miega, ir tiesiog padet mamytei kazka padaryt. Kadangi mano broliu to niekas nemokino ir nepratino prie to, tai dabar ju kambariuose tokie bardakai, kalnai indu, kartu nesutvarkytu rubu,itt. O mano vyras buvo pirmas vaikas visur ir visada padedavo mamai, tai ir man dabar jokiu problemu su juo, ir grindis valo, ir indus plauna, ir maista gamina... O jau pagalvokit jei tokia netvarkinga mergaite isaugs...

    SweetCherry

  3. 1
  4. 1

    labas jie butu takie : neturi but slidos grindis virtuvee,ne slapinti rezete nes gali uzsidektir t.t.

    Anonimas

  5. 1

    labai stengiames tokias sukurti

    Auksare

  6. 1

    Nuo mazens pratiname prie namu taisykliu. Laiku gultis, pries miega valytis danti,valgyti tik virtuveje, tvarkyti savo zaislus. Netriuksmauti kai sesute miega.

    ZivileN

  7. 1

    Na zinoma, manau kiekvienuose namuose yra ir turi buti pam tikros taisykles, kuriomis visi naudojasi. Pas mus, kol vaikas dar mazas, sios taisykles taikomos tik mums su vyru, bet kai vaikas paaugs, taip pat tures ju laikytis ir tures savo pareigu, kurias tures vykdyti.

    Indruke

  8. 1

    Be abejo turime ,,namu taisykles''.Laiku eiti miegoti,netriuksmauti,kai maziukas migdomas.Padeti gaminti maista savaitgaliais,isnesti siuksles,atnesti pasta,priziureti maziuka.Savaitgaliais turime buti visi kartu.Turime pietauti kartu,vykti i keliones kartu.Paprastom dienom galima pabuti ir pas drauges,bet ne savaitgali.

    vilem

  9. 1

    visi vaikai turi zinoti, kokios namu taisykles. vaikuti juk reikia mokyti paklusnumo ir drausmes

    ugniukas

  10. 1

    pritariu sweet, kad reikia nuo mazens mokyti savarankiskumo ir negalima visko daryti uz vaiką, nes keista, kada tėvai augina kokius tris paauglius ir nei vieno nemoko tvarkos, pvz. isluoti laiptine, sugrebti lapus, patys uz juos viską daro, po to isauga tinginiai kurie sedi ant tevų sprando iki senatvės , nes jiems labai patogu, kada uz juos viskas padaryta. Mane vaikystėje taip pat vydavo is virtuves sakydami ''netrukdyk dirbti, eik iš čia'', o as taip norejau padeti, ismokti. Todel dabar nekenciu maisto gaminimo ir t.t.

    vinipukas