Atsakymai

  1. 3

    sportas geraisia ir sveikiausia priemone.. aisku kai dabar pavasaris ir visi pavasariniai darbai tai sunku rast sportui laiko, bet zinau man tai tik sportas padeda..

    gertruda

  2. 2

    vakuumines taures,po to kremas nuo celiulito..jei idedi darbo, tai pokycius matai, bet reikia netingeti..ir gerti bent 2l vandens per diena!!

    bantukas

  3. 2

    Kontrastiniu dusu ir slaunu masazu kavos tirsciais

    Lukniukas

  4. 1
  5. 1

    Na su juo jau nebeprikovosi...pati ji turiu...kiekmvisko isbandyta...kremus pamirsk.neverta leisti lt. negerk gazuotu,galimas masazas su tokia kempine tu vietu,taip pat vakumnis masazas,kuri pati dariau,bet brangu,nors pasiteisino.sportuok,neuzlaikyk skysciu..

    sandrista

  6. 1

    Kiekviena miela ryta kontrastinis dusas, siurksti kempine, viena kart savaitei medaus ir cukraus naturalus sveitiklis, masazuodama sveiciu slaunis. Kai netingiu masazinemis tauremis pasimasazuoju.Kadangi laukiuosi, tai truputi bijau anticeliulitinius kremus naudot :)

    kvapni_feja

  7. 0

    Labutis,mano brangiosios isbandziau viena procedura,tikrai padeda isbandykite,duosiu tinklalapi ir telefona. www.dumbliai.info o telefonas Kaune 86733615 Jolanta.Mano pazystama is jos pasieme kazkoki seruma ir isipyle i sampuna,plaukai blizga,jokio kondencionieriaus nereikia.Skambinkite,klauskite ir isakykite visas savo problemas.

    Anonimas