• 10ats.

    arteja vasara. tad reik susiimt i rankas ir padailint savo kuno formas. visgi jau po paltais nesislepsim :))) . tad kaip ruosiates vasarai? kokias kuno dalis grazinat ir kaip? kokius pratimukus darot?

    gal kas gali pasakyt kaip sumazinti pagurkli? gal kokiu pratimuku yra?

    redusisGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    kazkodel as ,manau, kad jo perdaug nesumazinsi.turiu lb liekna drauge, bet pagurklis vistiek pas ja matosi.

    bantukas

  3. 1

    Pratimu nedarau. Nusidepiliuoju kojas, kirpykloj apsilankau

    Auksare

  4. 1

    ka cia gali padaryti kai ir taip esi stora nes laukiesi :) manau kitai vasarai reikes pasistenkti numesti svorio per ziema :) gal kokias pratimukais arba sportu :)

    geiza

  5. 1

    va va,tikrai reikia susiimti,tie ziemos kilogramiukai priaugti nedziugina deja:( pradejau kasdien po du kartus su mazium eiti i ilgokus pasivaiksciojimus,ir labai noreciau pradeti begioti,tik nesmagu vienai,o prisidet nerandu kas noretu,tai tingi,tai nereikia..

    sandritute

  6. 1

    Svoris,po beveik metu,jau toks pat kaip ir anksciau...Siaip tai visada buvau uz aktyvia veikla,tai ir kitos kunos dalys gan stangrios,tik va,su tuo paciu pilvuku turiu problemu,toks nera didelis,ar atsikises,bet pati oda kazkokia nukarusi vis...Tad jau koki menesi dairausi kur gauti kokia priemone,kuri neuzimtu daug vietos namie ir duotu rezultatu.Nusiziurejusi esu paprasta suoliuka,iskelta aukstyn kojom,ant kurio atsisedus kojos buna virsuj ir galima taip daryti atsilenkimus.Kazkodel manau,kad tai daug efektyviau pilvo presui,nei vienam lygmeny,ant zemes,daryti paprastus atsilenkimus :)

    geguziukas

  7. 1

    man po gimdymo jau 2.5 menesio praejo, bet iki siol dar nedariuau pratimu jokiu, pilvukas matosi kaip reikiant ir y dziniukus nelabai telpu. tai jau pradesiu pi bisky judeti nuo atsilenkimu ant kamuolio, paminsiu dviraty. ir vis pagal jegas pridesiu po pratimuka =)

    titina

  8. 1

    atsilenkimus darau, ir siokiu tokiu dietu laikausi bet po dimdymo kaip liko tai liko tas pilwas ir niekaip nepanaikinu:(

    manieke

  9. 1

    uj ko as tik nedarau su savo kunu, ir su bulvem laikau, ir su kavos tirsciais plaunu, ir virvute sokineju ir begioju ir atsilenkimus darau...:)

    mazjutia

  10. 1

    na as lygtai ir normaliai atrodau :))) bet va lasinukas ant pilvo ,tai labai maiso,trukdo man,kai liko po gimdymo,taip ir nebepanaikinu.
    tai vakarais pradejau daryti atsilenkimus :)

    genutester