Atsakymai

  1. 4

    Skanumyna padariau, tai jautemes kaip restorane. :)))))
    Paemiau vistienos 3 dideles krutineles, apibarsciau druskyte, pipiriukais ir itryniau su truputeliu garstyciu ir majonezo 2 saukstais. Ir gerai viska itryniau i gabaliukus. Po to su mazu kiekiu riebalu apkepinau ir ipylaiu tris saukstus nestipraus rumo . ir graziai apskrudinau. Po to paemiau puodeli, ipyliau tik kad dugna padengtu vandenelio ir sudejau vistiena. Idejau rugscios grietines dideli indeli ir sudejau brokolius didesniais gabalelias supjauscius ir patroskinau 15 minuciu mazdaug. Gavo vistiena minksta ir super sultinga. O brokoliai neapsakomo skonio.
    Labai lengva ir super skanu. :))) Darysiu vel. O prie vistienos valgeme ryzius. :)

    mela

  2. 4

    As kepu super blynelius,labai paprastas receptas:
    supjaustau kubeliais vistienos krutinele,imusu pora kiausiniu,kelis saukstus krakmolo,druskytes ir majonezo tiek kad gautusi toks kaip marinatas vistienai,palaikau kokia valanda saldytuve ir dedu blyneliais i keptuve ant letos ugnies..neapsakomai skaunu,vyras praso bent karta per savaite paruosti,cia jau mano firminis tuoj bus:))

    sandritute

  3. 2

    tie blynelei super pati juos kepu ir valgau su svogunu laiskais paruostais su grietine.

    mamyciuke

  4. 2

    dekui pabandysiu siandien padaryt :))) o nesigauna jie labai sausi?

    redusis

  5. 1

    pavolioju dziuvesiu ir kiausiniu plakinyje,gaunasi tokie kepsniukai.Arba darau blynelius-su krakmolu ir majonezu

    ruta26

  6. 1

    Su medum ir majonezu pamarinuoju

    Auksare

  7. 1

    As per nakti palaikau majoneze,truputis citrinu sulciu ir svogunu,bet ne saldytuve,tada buna labai minksta ir skani iskepta

    gerimanta

  8. 1

    mazai naudos is vistienos krutineles, daug naudingesne kalakutu krutinele. mes sumaisom su darzovem ir nebuna sausa.

    vinipukas

  9. 1

    Pagrindinė taisyklė - reikia neperkepinti.
    Iš krūtinėlės gaminu įvairės apkepėles,karštas daržovių salotas.
    Pirma pakepinu ant kaitrios ugnies česnakus, svogūnus, kmynus, ir kt mėgstamus prieskonius, ant alyvuogių aliejaus, tuomet sudedu įvairiausių daržovių:cukinijų, paprikų, morkų (visko, kas po ranka), pasūdau, arba pagardinu soja. Tada gali kitoje keptuvėje staigiai apkepti kokias tris minutes krūtinėlės gabaliukus, kad tik iškeptų ir sumaišyti su daržovėmis, dar pagal skonį gali aštrinti, ar kaip kitaip gardinti.

    Tinka ir greitas krūtinėlės apkepimas su gybais ir svogūnais, bei ant galo sumaišyti reikia su lydytu sūreliu, vandenuku, grietine, galima prie makaronų...įvairiausi variantai, tik, kad neperkeptų.

    Vaidota

  10. 1

    daug ka darom , fajita , kepsniukus , i salotas dedam
    paprastai ir labai skaniai gaunasi ir sultinka , itrink prieskoniais kokiais nori ir dek i kepimui skirta maiseli , uzsrisk ir i orkaite kol iskeps , neisdziusta nes kepa savam skystyje
    skanaus

    Mazute