• 18ats.

    kokia skalbimo masina pasirinkti?

    patarkite mamytes, ruosiuosi pirkti skalbimo masina, bet man reikia siauros tik 35cm(gylis) ir kad tilptu 5kg skalbiniu. Tokias panasias radau firmos Candy ir LG? Kaip manot kuri geresne(candy kazkodel brangesne). Bal kas turite siu firmu skalbykles? ar patenkintos?

    rrr3Buitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mūsų yra siaura 35 cm Zanussi skalbimo mašina, atidaroma per viršų.Telpa 5 kg skalbinių. Tokios yra šiek tiek brangesnės, bet patvaresnės, nes barabaną laiko du guoliai iš šonų, o kurios atidaromos iš priekio, tai tik vienas guolis iš galo laiko barabaną. Taip aiškino konsultantas- pardavėjas :)

    almyte7

  2. 1

    Candy yra mažai žinoma ir man asmeniškai išvis negirdėta gamintoja. Nors LG pirmauja rinkoje su savo gan aukštos klasės gaminiais, tačiau būtent geriausiomis SKALBIMO MAŠINOMIS skaitomos BEKO. Nesu mačiusi tokio mažo gylio skalbyklių, todėl pasidomėjau ar išvis galimą tokių rasti, štai, mano manymu geriausias variantas....http://baltameska.lt/skalbimo-masinos/7189-beko-wkb51031ptm.html

    Anonimas

  3. 1
  4. 1

    Turim siaura Indesit,skalbiniai isideda per virsu

    ruta26

  5. 1

    Manau geriausia butu pirkti, kur skalbiniai isidada per virsu. Jos patvaresnes atrodo.

    Imbiere

  6. 1

    Visai neseniai nusipirkom nauja skalbimo masina Whirpool (is varle.lt) tai veikia kuo puikiausiai, ypac kad daznai tenka skalbti nes namie mazas vaikas, tai zinot, tik skalbti ir skalbti. O juk su rankomis niekas jau nebeskalbia:)

    Anonimas

  7. 1

    Candy(italu) patarciau, nes per virsu daug patvaresnes , kadangi bugnas laikomas is abieju pusiu.

    vinipukas

  8. 1

    mes naudojames bosu,nusiskundimu jokiu neturiu

    viktorijaz

  9. 1

    na man vienos is patikimiausiu yra electrolux firmos.. pati tokia turiu ir labai ja patenkinta, tik gal ji siek tiek didoka.. dabar jei pirkciau, tai ieskociau sios firmos, tik gal mazesnes

    Ausrute

  10. 1

    laba diena mes turim hotpoint tai labai patenkinti labai gerai skalbia,ir grezia labai gerai rubai po skalbimo truputi tik dregni pusvalandis ir sausi.yra nuo 4,5-8kg.svorio.bet tikrai yra geros kainos tikslios nepsakysiu nes lt.nezinau kiek jos kainuoja.

    razma