• 13ats.

    echoskopijos tikslumas

    18 savaite dare echo,tai gydytojas pasake,kad berniukas bus,o antra karta,kai dare 32 savaiciu--jau pas kita gydytoja ligonineje,tai pasake,kad tarp kojyciu niekas nekaba.su vyru esam pasimete ir nebezinom,katruo betiketi.Aisku,svarbiausia sveikatele.Ar buvo kam is mamyciu,kad abejais atvejais skirtingai matytu.Ir ar pradzioj nestumo ar pabaigoj geriau vaikelio lytis matosi?

    ruta26Testai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jei taip svarbu suzinoti lyti tai gali nueiti ir pas kita gine privaciai pasidaryti eho,bet man kiek dare,tai nuo pat pradziu tiksliai pasake kas gims.

    pavasarinuke

  2. 3

    manau turesit mergyte , visgi darytas 32 nestumo savaite jau ir geriau viskas matosi ir manau per pirmaji scan paprasciausiais suklydo arba kaip minejo sumaise su virkstele

    Mazute

  3. 3

    mano draugei visa nestuma kiek ziurejo sake tikrai mergaite, tai kai gime berniukas net pati gydytoja stebejos (ta pati gydytoja ir gimdyme dalyvavo). tai klysti tikrai gali, nors man 2 kart ziurejo skirtingi daktarai, abu kart sake kad mergaite, nesuklydo, turiu dukryte =) ko labai ir norejau.

    titina

  4. 2

    Mums visa nestuma negalejo pasakyti vaikucio lyties, nes nemate, nors ir pas skirtingas gydytojas ir skirtingu laiku dare echoskopijas. AS manau, kadjums antra karta tikslaiu pasake, nes vaikutis jau didesnis, aisku viskas matosi, negu 18 savaiciu

    Indruke

  5. 2

    na manau antras echoskopas turejo buti tikslesnis juk vaikutis jau daug didesnis ir aiskiau matomas:) man pirma karta nemate isvis tiksliai,antra sake kad berniukas..na mes daug derinome spalvas,ir siaip aplinkiniai klausinejo,tai nuejome dar privaciai kur patvirtino kad tikrai berniukas,kas ir gime:)) mums lytis nebuvo svarbi tiesiog norejome zinoti..

    sandritute

  6. 1

    man tai tiksliai abu kartus pasakė :))

    Jorkaile

  7. 1

    na man nuo pat pradziu kai jau nustate kad berniukas niekas neklydo, kiek gydytoju ziurejo visada sake kad berniukas,tik va jau kai dare cezari gydyoja sako isimdama vaika;"kas sakiau , mergaite ar berniukas?" tai va tada ir nustebau, nes jau pagalvoju kad turesiu mergaite:D bet pasirodo tiesiog gydytoja pamirso ka man sake...

    Benikiux

  8. 1

    Suklysti gali ir nestumo pabaigoje, bet nestumo pabaigoje vaikutis buna didesnis ir viskas aiskiau turi matytis. Galima pakartotinai pasidaryti echoskopija, bet visiskai pasitiketi gal nelabai gerai. Man visiskai nemate vaikucio lyties.

    Erika_P

  9. 1

    man tai lyti pasake 19 nestumo savaite ir nuspejo, mergaite ir gime:)

    adkia

  10. 1

    na man tai pasake ekoskopo darymas 100% taipir buvo,kaip pasake..

    Anonimas