• 9ats.

    Kudikiu kreivakaklyste. Gal zinote kokiu manksteliu ar budu kaip kakliuka istiesinti namuose?

    Mano sunelis visada galvyte suka i viena puse, jau nerimauju ir bijau kad nebutu kreivakaklyste:( Sia savaite eisim pas gydytoja ir prasysiu kad paziuretu,(laikomas ant ranku taip pat suka tik i viena puse galvyte :( ) bet gal kurios mamytes yra susidurusios su sia bedele ir galetu man patarti kokias manksteles galima butu daryti namu salygom ?Vaikuciui 4menesiukai.

    PearlKreivakaklystėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kai mano sunui buvo kazkur 2 men., tai irgi megdavo jis sukti galvyte tik i viena puse. tai as lovyteje guldydavau ji taip, kad miegotu, ir valgytu toje puseje, i kuria nesisuka. gydytoja dar patare barskinti zaisliukus toje puseje, ant pilvo guldydama taip pat zaisliukus rodydavau is tos puses, bei nesioti ji taip, kad galvyte suktu tinkamai. zodziu visas veiksmas turi vykti toje puseje, i kuria vaikas nesuka galvytes. tai dabar mums 3men su trupuciu ir mums viskas liuks, suka galvyte i visas puses vienodai ir mankstu, masazu neprireike. sekmes ;)

    romantike

  2. 3

    man maziukui taip pat buvo as tiesiog einant miegoti guldydavau ank kito sono..ir man kazkaip jis isaugo sia problema,..o siaip nueik pas gydytoja paskirs masazu

    Anonimas

  3. 2

    Persukit vaikuti i kita puse,kad ziuretu i priesinga puse nei pries tai ziurejo.Jau toksai leliukas domisi aplinka,jis labiau mato TV,jam idomu ziureti ten kur veiksmas vyksta.Tai jei vaikas suka i kaire puse,tai perkelkit ji taip,kad ziuretu idesine,ir taip kas kiek laiko keitaliokit puses,tada isvengsit kreivakaklystes tikrai.

    pavasarinuke

  4. 2

    namu salygom, tai nezinau, bet mano vyro sunui is pirmos santuokos yra tokia beda. jam jau 8metai, tai db prasidejo ir zvairumas ir net operacija nori daryti :(((( neuzleisk sito reikalo, nes paskui sunku jau sutvarkyti.
    yra kazkoks mokslas imantriu pavadinimu, kuris teigia, kad visi kaukoles kaulai yra paslankus ir masazuojant juos, galima atkurti pusiausvyra galvytes, tai va db ta vaika prades vesti i mankstas, bet jos kaiuoja 80lt kartas, o reikia karta i sav. ir kudikiui turbut negalima, nes jo ir taip galvyte dar trapi...

    Elevina

  5. 1

    Mums irgi tas dalyksa yra.Dabar ne labai smarkiai suka galva i kaire puse, bet nuo gimimo ta dalyka turejome.Bandziau nesioti ant rankos sonu padejus kudiki, maitinant dazniau dejau ant tos rankos, kur priesingai jam kaklas lenkiasi(maitinau is buteliuko).Internete radau ivairius budus kreivakaklystei gydyti, kinezeoterapija namuose.Daug nepadejo,gal biskeli.Daktare sako, kad jo tokia kaklo padetis tikriausiai buvo gimdoje. Dabar paskyre masazus mums.Labai skausmingi.Net negalvojau, kad taip bus.Visi vaikuciai baisiai verkia.Bet reikia tai praeiti.Mums 6 men.Manau,jums irgi turi paskyrti masazus.Nes mums dar rachitukas isimetes, tai nuo tokio gulejimo jam ir kaukole deformavosi .

    liutukas

  6. 1

    va mums du menesiai,sian kaip tik buvo pas gydytoja.tai sake kia menesi jei taip bus,gal net skirs mankstas..o mum gydytoa patare kai vaikelis miega viena karta guldyt i viena lovytes puse ant desinio sona,kita karta-ant kairio,i kita lovytes puse..ir stengtis barskint kokiu zaislu kalbint i ta puse an urios neguli..kad pats galvyte sutu..nes musu tai nelb dar suka,tai kai sake, kad reikia dazniau barskint zaislais i ana puse tai db bandysim,gal pades...

    bantukas

  7. 1

    mano maziukui irgi buvo kazkur iki 6 men, atrodo kad suka tik i viena puse ir jam patogiau taip, taciau dabar jau viskas tvarkoj, kai pradejo sedeti tai ir sukineja galvyte i visas puses, dabar jau viskas tiesu :)

    Doviliuke

  8. 1

    mao sūneliui viskas taip pat, kaip Romantike aprašė. Tik daktarė mums patarė švelniai pamasažuoti kakliuką iš abiejų pusių kelis kartus per dieną. Jam kažkaip nelabai patinka, matomai yra tas kakliukas įsitempęs, užtat ir reikia kad ir po nedaug bet dažnai pamasažuoti (tiesiog švelniai patrinti). Dabar mums 5,5 mėn, mažiukas sukiojasi į abi puses, bet kairę pusę vis tiek labiau mėgsta.

    bum

  9. 1

    mano maziuke tik nesiojama suka i viena puse galvyte, bet kai paguldau tai i abi puses pasuka :)

    gintarevaldas