• 18ats.

    Espumizanas nepadeda, kaip suprasti?

    Mums 6 savaites, jau 4 dienos duodu espumizano 4 kartus i para ir vistiek mano maziukas pilnas stenejimo matau kad jem sunku nusipersti, gal ir nuima jem trupuciuka skausmo bet jis vistiek verkia. Ar cia reiskia kad vaistai jem nepadeda, ar cia ir turi taip buti?
    Maista as labai jau prisiziurau. Aciuuz atsakymus

    oksaniukas19Vaistai vaikams ir kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mums be espumizano labai padedavo pankuoliu arbatele,dar galima ir silpnos kmynu arbatytes duoti pagerti,pamankstink pilbeli,paglostinek ratais sukdama i viena puse.paskui i kita,jei turi vysniu kauliuku pagalve ir gali pasildyta panaudoti,sako padeda mazyliam kai pilvelius pucia.

    pavasarinuke

  2. 4

    Gali but kad nepadeda, va mano mazylei niekas nepadejo, nei espumizan nei sa simplex nei colinox nei kt. vaistukai, arbeteles dar pankoliu duodavau ir nieko. Stenedavo, o ypac vakarais po 1-2 klykdavo, raitydavosi. Masaziukus pilvuko dariau, siltus kompresus ir nieko. Dabar jau isaugo. Bet bandykit viska, kad nekankinti vaikucio, gal jums kazkas pades, juk visiems skirtingai.

    adkia

  3. 3

    megink guldyti ant pusles siltos ar ant palyginto silto vystyklo. gal apramins siek tiek.

    titina

  4. 3

    Na mums su laiku padėjo Espumisan,ne tai,kad jau idealiai,bet mergaitė mažiau daug verkdavo.O tas Dupholac kur kažkas rašė tai kad nekietėtų viduriukai ir manau tokiam mažam leliukui dar negalima.Laikykit dažniu ant pilvuko,masažuokit pilvuką,panešiokit vaikiuką gulsčią ant pilvuko,stačią dažniau.Kai kam tikrai reikia pralaukt tiesiog tą tarpą ir išauga,o vaistai nepadeda,bet bandykit,gal palengvins kančias vaikučio.Sėkmės ir kantrybės:)

    Vilmiene

  5. 3

    Kiek as zinau is situ tirju vaistuku, tai labiausiai padeda leliukams Colinox lasiukai. Espumizano galima duoti pries kiekviena maitinima.Dar galit padaryti mankstele : sulenktas kojytes per kelenukus spauskit palengva prie pilvuko. Galit abi is karto, o paskui, kaip dviraciu vaziuotumet, pakaitom kojytes prei pilvuko lenkit. Kaip jau mamytes minejo, silto uzdeti ant pilvuko reiketu, jei neturit termoforo, tai su lygintuvu palyginkit palute ir silta ant pilvuko dekit. Na ir masazelis pagal laikrodzio rodykle. Kiti vaikuciai siltoj vonioj nusiramina. Sekmes lengvinant pilvelio skausmelius, jie tikrai po tam tikro laiko praeina be jokiu pasekmiu.

    almyte7

  6. 3

    meginau ir as sab simplex duoti, bet mums jis nepadejo.

    romantike

  7. 3

    as savo maziui espumizana duoda kazkur nuo 1 men. pries kiekviena maitinima. pradzioj labai maziu diegliukai kankino, tai duodavau po 25 lasiukus, dabar mums jau 3men su trupuciu, tai taip pat duodu pries kiekv maitinima kaip ir anksciau tik jau sumazinau lasiuku kieki, duodu 10-12... po ilgesnio vartojimo pasimatys rezultatas, o kartais ir vaistukai nepadeda, tiesiog mazyliai turi pereiti ta skaudu laikotarpi kol isaugs diegliukus...

    romantike

  8. 3

    duokit dupholac sirupo..jis labai padeda

    Anonimas

  9. 2

    gali buti kad jie padeda,tik as neturiu galimybes nueiti ir nusipirkti,man mama atsiunte triju rusiu vaistuku tai ESPUMIZAN L,SAB SIMPLEKS IR COLINOX paziuresiu kuri mums pades daveu sab simpleks 4dienas bet maziukas kaip verke taip verke.

    oksaniukas19

  10. 2

    Dar pamuirsau pridurti,tam informacinem lapely parasytakad kudikem galima duoti tik viena karta i para 25 lasiukus,mano sesuo man patare duoti 4kartus i para po 25lasiukus,kaip galvojat ar ne per daug?Kaip jus davet?

    oksaniukas19