Atsakymai

  1. 4

    darome lengva masaza kiekviena diena

    Erika

  2. 4

    Geriausi masazai - uzsiimti su kudikiu, pvz. pakilnoti, leisti jam paciam muistytis, kaip patinka, daryti paglostymus (ypac rankyciu ir kojyciu, kad pragulu neatsirastu), taip pat labai gerai padeda manksteles pries maudynes, ypac lotosiuko poza (kai kojytes sukeli iki krutinytes), palaikymas uz rankyciu, pakilnojimai i virsu ir pan.

    witute

  3. 3

    lankiau poliklinikoj masazu kursus. Bet paskui kazkaip uzsimirso, o ir vaikutis paaugo ir kitokiu pratimu reiktu pasimokyti. Siuo metu kartais paglostau kuneli, kartais padukstam :)

    ddaivute

  4. 3

    pritariu pasisakiusioms mamytems. As irgi, kiek pati sugebu, paglostau, pamankstinu, pazaidziu.. Vaikui ir fizine ir psichologine nauda is tokio bendravimo.

    mamyčiukas

  5. 3

    taip pritariu geriausias masazas kudikiui svelnus paglostymai,prisilietimai taip vaikuciui ir nauda ir rysys su mama ar teciu.juk maziukui patinka kai mylimas zmogus buna salia.o kartu ir vystosi nauji pojuciai.bent jau man patinka matyt kaip mano mazius vis kazka naujo moka padaryt ar kaip sureaguot.uztenka su mazium zaidziant tai katutes padaryt tai su kojytem tipo dviratuka pamint,o paguldzius ant pilvuko nugaryte paglostyt,maniskiui tai labai patinka,o kai jis laimingas vadinasi ir sveikas

    Anonimas

  6. 1

    kasdien nedarau,karta i savaite,nera poreikio

    ruta26

  7. 1

    Kūdikių masažas yra būtinas! Aš darau kiekvieną vakarą maždaug tuo pačiu metu, po maudynių paglamonėjų mažylę, o paskui pamaitinu.

    Ryrumba

  8. 1

    na taip dienoj nors karteli tai tikrai palepinu masazu

    ervijota

  9. 1
  10. 1

    Šią savaitę važiuosim i polikliniką žiūrėti kaip reikia daryti daryti masažus, bet iki šiol mes žaisdamos mankstinamės, tai kojytes, tai rankytes pakilojam. Kuduliojamės ir viskas. Kaip jai patinka :)))) Net juokiasi garsu :)))

    Irma