Atsakymai

  1. 2

    na pritariu ingridai..jei blogai jauciates tai vaziuokit be siuntimo..neisvarys..tures priimti..

    Anonimas

  2. 2

    privalo duoti,reikalaukite.
    man yra buvę,kad nedavė ėjau pas kitą.

    emiliukas

  3. 1
  4. 1

    na gal nemate reikalo tau duoti siuntima..jei bloagai jautiesi vyk be siuntimo-priims..

    nade

  5. 1

    na manau,jog neteisi jei tau nedavo siuntimo,jei tau sito reikejo..o gal ji nemate reikalo duoti tau siuntimo..nes mate,kad viskas yra ok

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    manu gyditoja negerai padare, man su pirmu vaikeliu jau likus savaitei israse siuntima, nes ka gali bet kokia diena juk gali isvaziuoti i ligonine tai ji pasirupino tuo iskart.. o jei tau pakilo spaudimas tai vertetu pagalvoti.. nes blogas zenklas mano pazystamai dare cezario pjuvi vien del to kad jai buvo aukstas spaudimas labai, nenoriu nugasdinti bet manau vyk i ligonine pati ;)

    geiza

  8. 1

    na mano atveju buvo tai pat,tik skirtumas tas,kad 10 dienu buvo po nustatyto laiko.irgi nedave jokio siuntimo,tik patare paciai nuvaziuot pasitikrint,kadangi sedima padetis buvo.kai nuvaziavau kita diena gulde,nes planavo cezari

    nesvarbu

  9. 1

    siaip aukstas spaudimas labai pavojimgas nesciosioms, man irgi buvo padidejes kraujospudis, tai 36 savaiciu pagulde i ligonine, sake, kad gali placenta atsiskirti del kraujo spaudimo. as vietoj taves vaziuociau i ligonine, patikrins, ir jei viskas gerai tau paciai bus raiau, o jei kas ne taip atsigulsi i ligonine. sekmes.

    Indruke

  10. 1

    mano nuomone daktarė turėjo duot siuntimą,nes manę paguldė į ligoninę suėjus terminui,bet čia nuo daktarės priklauso..turėjo bent ctg kas kelias dienas paskirt pasitikrint,nes pabaigoj labai stebi..

    tuti