• 11ats.

    Sketukai, kokios firmos sketukus naudojate?

    Arteja vasaros sezonas ir pats metas dairytis i sketukus. Mes nusiziurejom Chipolino sketuka internete isigyti, nes ju kainytes neitiketinai maza o ir spalvine gama labai didele. Kokios firmos sketukus jus naudojate?

    SangeVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pas mus ir firmos nerašo o gal kur rašo tik nemaciau seip labai geras patvarus pirkau per interneto skelbimus

    mamyciuke

  2. 2

    na nezinau kokios firmos turime,nes neraso..pirkome turguje..bet yra pilnas vezimukas papuostas disney herojais..

    Anonimas

  3. 1

    firma gal nera esminis dalykas, nes mums svarbiausias argumentasbuvo,kad butu lengvas, lenkvai sulankstomas ir butinai su gulejimo pozicija

    juratele

  4. 1

    Mes turime Hauck firmos skėtuką su stogeliu ir patogiu ne mažu pirkinių krepšiu apačioj.Papuoštas filmuko Winnie The Pooh herojais.Pirkom,beje,labai pigiai padėvėtą(nors to ir nesimatė net)pagal skelbimą.Ir esam tikrai patenkinti.

    Vilmiene

  5. 1

    Per turime Hauck sketuka, jau antra vasara naudosimes, labai geras, lengvas, patogus,.

    Indruke

  6. 1

    Mes turime hauck firmos sketuka.labai geras :)

    Pearl

  7. 0

    Ta parduotuve Kotrynos isparduotuve vietoje "Vaikutis" parduotuves. Internete skaiciau, kad sie sketukai turi pilnai gulima padeti ir labai kompaktiskai susilanksto, kad telpa net i pacias maziausias masinu bagazines.
    Man ir jis panasus i bebeconfort, tik jo kainyte geresne bent jau isparduotuveje :)

    Sange

  8. 0

    Na sketukas tas Alu Turbo kaip sketukas... Man tai jis uznesa labai i bebeconfot sketuka :) O kaina isties super toj parduotuvej :) O koks jos pavadinimas, ar taip ir vadinasi išparduotuvė?

    Anonimas

  9. 0

    Na va dar viena sketuka aptikau Vilniuje vaikisku prekiu isparduotuveje Laisvės pr. 77B. - Hauck Alu Turbo. maciau, kad jo kaina 50lt. pigesne nei iprastose parduotuvese ir jiems dar taikoma akcija, tai viso kaina susidaro 169lt. o siaip parduotuveje jisai kainuoja 249lt. Tik va nezinau kokie atsiliepimai apie ji? Gal kuri mamyte turite si naujaji sketuka? :)

    Sange

  10. 0

    Mes si sketuka isigijom pries kelias savaiteles is babymarket.lt. Jis mums super! Jau si savitgali isbandem ji nidoje :) labai manevringas, o ir vaikui labai patogu jame. Gal siek tiek kietokas, bet manau visi jie tokie :)
    beje pastebejau, kad babymarket.lt prekiu pristatymo kaina i bet koki lietuvos miesta tik 9lt. Kai as pirkau, mokejau gerokai daugiau :(

    Anonimas