• 5ats.

    televizorius LCD

    vakar pirkom nauja telikaLCD,kazkaip neteko pas nieka ji ziureti...kaip jie tarnauja,ar negenda,gal kas turite?palyginus su kineskopiniais,ar geresni?

    axomBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kas per klausimas????Žinoma,kad LCD geriau už kineskopus ir plazminius.Atkreipkit dėmėsį,aki saulėtą dieną žiūrit kineskopinį televizorių norisi užsitraukti užuolaidas,o žiūrint LCD,kad ir saulė šviečia į patį ekraną,to daryti visiškai nereikia-vaizdas nesikeičia.Taigi kas geriau?:)

    Simona2

  2. 1

    sanaudos salyginai mazesnes, lyginant su dydziu, vaizdo kokybe. ne patati sugalvojau, girdejau per "laba ryta" kai kazkoks apie tv dede daug zinantis pasakojo pliusus ir minusus :)

    laimukas

  3. 1

    sako,plazminiai daug energijos sunaudoja...simona2,tai labai faina,kad saule sviecia,o vaizdas nesikeicia!pas mus telikas priesais langac stovi,i kuri visa diena saule sviecia.

    axom

  4. 1

    mes taip pat turime toki televizoriu grazus dizainas,vaizdo kokybe geresne,o ar jie ilgiau tarnauja negaliu pasakyti,nes dar tik pusmeti turime.o energijos deja,sunaudoja 4 kartus daugiau,nei paprasti televizoriai.

    Anonimas

  5. 1

    ir energijos sanaudos yra mazesnes :)

    laimukas