• 6ats.

    kudikio kakiukas?

    Mielos mamytes,gal kam pasirodys sitas klausimas nelabai grazus,bet noreciau jusu paklausti kokios spalvos turi buti kudikio kakutis? Mano vaikelis 2men.kakutis yra sviesiai rudas,ir kaip jis pakakoja tai kakutis buna su vandenuku,tik jei jis padaro i pampersa ir pamatai veliau tai to vandenuko nematai,tik kakutis buna likes ir dar kartais jeme buna tokiu gleivyciu,maitinu savo pienuku net nezinau ar cia nieko kad tu gleivyciu yra mano daktare net nesiteikia tuo rupytis,nors ir minejau.Buciau dekinga uz atsakymus.

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau, kad normalu, Bet gali duoti bakteriju pagerti profilaktiskai...

    vabaliuke

  2. 1

    na ta spalva spalvai nelygu,bet siaip mamos pienuku maitinamo kudinio ismatos turetu buti gelsvos spalvos,tamsiai geltonos(galima sumaisyt i ruda spalva...) ir tai skaitosi normalu.ismatose gali buti gleiviu,o pats kakutis neturetu buti kietas,labiau skystokas,varskinio pavidalo,"manu" koses pavyzdzio...taip kad buna ivairiai,dar priklauso ka mamyte valge diena pries tai,tai irgi gali itakoti vaikucio ismatu spalvyte..

    Pearl

  3. 1

    Kai maitini savo pienu, jokių papildomų gerųjų bakterijų nereikia. It tuštinasi mažylis tik pavalgęs, ir tas kakutis gleivėtas, ir gleives tas kartais būna sunku ir nuvalyti, nes jos tokios lipnios. Aš savo mažylį iki pusės metų tik savo pienu maitinau (paskui jau košelės ir tyrelės), augam kaip ant mielių be jokių papildomų bakterijų.

    labirinta

  4. 1

    Tikrai kol maitinau pati,girdyt reikedavo jogurto kapsulem.O ismatos budavo kartais tokios kaip mynejai.O beto ir tustindavosi vos ne po kiekvieno maitynimo.Tad tikrai jai yra galimybe tenai pas jus, nusipirkus pagirdyki .Bent po 1 kapsule i diena(ten bus milteliai,isardzius kapsule)tikrai nepakenks,o beto ir mazuciui pilva maziau pus,nes ten yra zarninui reikalingu bakteriju.

    Fausta

  5. 1

    gerasias bakterijas, probiotikus (Jogurto kapsules, linex, bifolax)

    vabaliuke

  6. 0