Atsakymai

  1. 4

    as greitai jau leisiu,na bijoti nebijau,nors turime galimybe auginti namie,bet noriu kad maziukas priprastu but kolektyve,bendrauti su vaikais,ismoktu zaidimu,daineliu..ir tikiu kad pirmas dienas tikrai nerimausiu kaip jis ten,ar zaidzia,ar neverkia..

    sandritute

  2. 3

    Labai bijau,mano panele tokia mamyciuke,tai zingsni deda ir jau saukia mama,pat pasitikrina ar salia esu,bet tikiuosi pripras prie darzelio ir dideliu bedu nebus :)

    pavasarinuke

  3. 2

    na musiskiui čmetai bet planuojam i darzeli leist kokiu ėmetu, tai kai pagalvoju,jei reiktu man ji db jau leist i darzeli tai skauda sirdis,cia man stresas didelis bus, nes nematysiu ka veikia mano vaikas, ar viskas gerai,aisku perdetas toks rupestis, bet manau mamos supranta mane,koks tai jausmas kai reikia palikti vaika kazkur.... ir negali su juo bebut... nors istikro neaisku ar musiskis nores eit i darzeli... nes yra tikru tikriausias naminukas, tik kur benuvaziavus tik ivaziuoji i kiema pas ka jau atvaziavau,tuoj saukia namo... net pas mociute kita nuvaziavus pabuna ąįmin ir jau eina striuke pasiimt kepure ir sako vaziuojam namo... tai net neisivaizduoju ar jis nores eit i darzeli... gal kai bus kokiu ėmetu nores bendraut zaist su vaikais ir namu nebetaip reiks...
    nors kai as maza buvau irgi buvo lb didele problema darzelis... mama č savaites diena is dienos vaziuodavo kartu su manim, as stovedavau kampe susiemus rubus i rankas ir neidavau nei zaist nei bendraut su vaikais,su didziausiom asarom vaziuodavau i darzeli... pradejau naktim sokinte is lovos klykt nenoriu i darzeli... buvau 2-3 metu, ir mama gavo mesti darba ir buti su manimi namuose...
    tai gal ir mano vaiko laukia kazkas panasaus su darzeliu... jei nenores nepripras tikrai neversiu ir per asaras nepaliksiu darzelyje... yra salia mano mama,pabus... aisku darzelis gerai, vaikai ismoksta bendravimo ir visa kita... bet kartais buna vaiku kurie jauciasi geriau namuose ,savo aplinkoje ,savo rate... ziuresim koks musiskis isaugs ,dar tik 2metu tai apie darzeli nesvarstome dar, pati esu 3metam parasius darbe. tai po kol kas dar abudu busim kartu...

    Milana69

  4. 2

    aš tai bijau. Labai bijau, kad jos ten neskriaustų. Dukrytė yra ramaus būdo, todėl neisinori, kad ją ten šustresni vaikai stumdytų. Aišku nuo to niekas neapsaugotas. Aš ir kieme - smėlio dėžėj stengiuosi nelįsti į ,,vaikiškus konfliktus" kai nepasidalina kastuvėliu ar kibirėliu, nes manau, kad vaikai turi išmokt tarpusavy susitarti. Bet kai pagalvoju, kad daržely nebus kas ją paguodžia, jei netyčia kas nutiks, tai va tada man širdelę ir suskausta. Nors kartais galvoju, kad aš labiau pergyvenu, nei reiktų.

    Shoricel

  5. 2

    pirmą dieną bijojau,kad neužgautų,nes vienos pažįstamos mergaitei sulaužė nosį pačią pirmą dieną.dabar jau nebebijau,džiaugiuosi,kad atsirado daugiau laisvo laiko,nors vistiek nieko nespėju:D

    emiliukas

  6. 2

    mes leisim maziuka rugseji i darzeli :) nebijau visai nes jis labai megsta bendrauti, net neziuri kur mama.. jam svarbu zaisti :D eidamas i darzeli gal bus labiau savarankiskesnis :)

    kristale

  7. 2

    Na aš ne tai kad bijau,bet tikrai jaudinuosi ir dėl to peryvenu.Buvom planavę jau šią vasarą leist,bet atsitiko taip,kad laukiuosi vėl:)Tai turėsiu galimybę augint namie.Tai leisiu gal dar ne pilnai už metų,kai dukrytė bus kokių 2 su puse metukų.

    Vilmiene

  8. 1

    na ka as zinau jokios baimes nera,,tik nerame,kaip jis apsipras,,

    Anonimas

  9. 1

    musiskiui db 2metai, i darzeli planuojam nuo 4 leist,

    Milana69

  10. 1

    As irgi bijau... Dabar sunelis tiek prie manes priprates, kad nezinau, kaip bus be mamos.. o jei jam ten nepatiks, skriaus :( Visos mamos nori apsaugoti savo mazylius nuo visokiu nelaimiu bet juk tai neimanoma, reikia patiems ismoksi save apginti, savim pasirupinti :) Tikiuosi bent kad auklytes bus geros :)

    Indruke