• 13ats.

    vaikystes nuotykiai

    gal vaikystej ar paauglystej papuolet i kokia kurioziska situacija?o gal patyret kokiu baisumu,o po keliu metu tai atrode juokinga?papasakokite.

    axomKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as daznai prisimenu bajeri is vaikystes. tuo momentu aisku ne juokas buvo, bet dabar smagu pasijuokti :) kiek man tu metu buvo nepamenu nei as, nei tevai. tik pamenu kaip isejusi su tevais i miesta megdavau nuo ju pabegti i prieki, nenustygdavau vietoje ir begdavau nuo ju siek tiek toliau. aisku as vis atsisukdavau paziureti ar jie eina man is paskos, bet viena karta tevai sugalvojo mane pamokyti ir kai as nemaciau ilindo i parduotuve ir is sono stebejo mano reakcija. aisku as atsisukusi pamaciau kad ju nera, tuoj asaros, panika, tada jie islindo ir man pasirode. gavau pamoka nebloga ir nuo to karto visada ejau kartu su jais, o ne kaip suo nutrukes nuo pavadelio :)))

    romantike

  2. 3

    O dar viena prisiminiau ,bet cia jau is paauglystes buvau gal kokiu 14-16metu.Tadien sugalvojau nuvalyti langus ,pasilipau ant palanges kad virsu pasiekciau o mama sauke nukelk geles o tai numesi.As tai isitikinau kad nenumesiu ir tik atsitupiau apacia lango nuvalyt ir ka jus pamanusit tiesiai ant kaktuso kurio spygliai gal kokiu 10-15cm.Jie ikibo man tiesiai i uzpakali. Kitais kartais kai valydavau langus nusiimdavau visus kaktusus :)

    Ermita

  3. 3

    Mano vaikystes prisiminimas tai skaudus bet juokingas.Su tevais gyvenome name kuriame tualetas buvo tik lauke,tai vasaros vakara(jau buvo patamse) ejau i wc ir ant laiptu pamaciau kamuoliuka,o ka as vaikas gal kokiu 7 metuku net nenutuokiau kas ten gali buti.Apvalus tai reiskias kamuolys.As ji kai spyriau nuo laiptu ir pradejau klykti ne savo balsu,pasirodo nuspyriau eziuka ir jo spygliuku liko mano mazoje kojyteje,tetis tada trauke ir juokesi is manes :nu gal vel eisi i lauka maciau ten prie laiptu ezkamuolys yra :)
    Dabar jau ir man juokinga ko tik nebuna vaikam :)

    Ermita

  4. 3

    Na mano nuotykis labiau ne vaikystes, o paauglystes :) Atsitiko taip, kad pirma karta normaliai padauginau alkoholio, ir sugalvojome nueiti i mokyklos sokius. ten tualete jau nelabai susigaudydama isdauziau langa ir kaip tik tuo metu iejo budinti mokytoja, ji aisku suprato, kad as neblaivi, bet nezinojo, kad as isdauziau langa. Tada prisiekinejau sau, kad niekada nebegersiu, labai bijojau, kad tevai nesuzinotu :) aDabar juokinga, o tada buvo labai baisu... :)

    Indruke

  5. 3

    o del ko dar labiau geda buvo,tai pamenu drauge isidarbino vasarai viesuosius darbus dirbti.einu viena ryta,matau ji prie seniunijos ravi gelynus,as taip linksmai prieinu is nugaros ir sakau : oo kokie zmones,darbas zmogu puosia,kokia pasipuosus:)) atsisuka,o ten tik panasi mergina bet visai ne drauge!! as tik i braskes ikritau iskart,laime panele su humoro jausmu pasitaike,neiskoliojo manes:))

    sandritute

  6. 2

    BUvau truputį padauža vaikystėj, tai tų nuotykių yra. Vienas iš pirmųjų kurį atsimenu, tai man vos liūdnai nepasibaigė.
    Buvau gal kokių 6m, kad dar į mokyklą nėjau. Svečiavausi pas metais vyresnį pusbrolį, kuris gyveno kitam kaime. Kai jis išeidavo į mokyklą, tai aš viena sau lauke žaisdavau. Netoli jo namų buvo gana didelė bala. Žinojau, kad ant jos eiti negalima, bet neiškenčiau ir nuėjau. Tais metais buvo nelabai šalta žiema, bet ledukas buvo. Tai aš sugalvojau pačiuožinėt. Vos nuėjus kelis žingsnius aš įlūžau. Pro miglą atsimenu kaip išsigandus bandžiau nusigauti iki kranto. Nežinau kaip man pavyko išsikapstyti, bet pati išbridau iš tos balos. Atsinemu, kad po to už kampo stovėjau bijodama eiti pas tetą. Bet ta pamatė mane ir gerai įkrėtė į kailį :) Nuo to karto prie tos balos daugiau nėjau.

    trejetukas

  7. 2

    na as pamenu is vaikystes, kaip kiekviena pavasari prie musu namu budavo pelke ir ten turksdavosi kaimynu antys, o as noredama jas pagauti pastovei ismigdavau i purva ir nebeisbrizdavau, tol kol mama nepamatytdavo, o tada jau budavau visa purvina :D

    gintarevaldas

  8. 2

    pirma kas sove i galva,gal ne tiek man kurioziskai baigesi,bet siek tiek geda kad taip juokiausi tada:) su drauge buvome 2 linksmos paaugles issiruosusios i kluba,ejome sau gatve,plaukai palaidi,jauciames tokios suuuuper:) ir ateina priesais toks visai nieko vaikinukas,mes jam linksmai tik mirkt,o jis taip uzsiziurejo i mus,kad visa jega kaip ejo,taip ir trenkesi i gatves zibinta:)) net atsoko:)) kaip susigedo vargselis,kaip puole begt israudes,o mums taip juokinga kad nebegalim istvert,juokiames vos ne ant zemes parkritusios gatvej..negraziai gal pasielgem,bet reikejo pamatyt ta vaizda:))

    sandritute

  9. 1

    Oj vaikystej su broliu tiek prikrete zbitku...........
    Kai buvom maziukai brolis turejo labai faina zaislini traktoriu tai mes kazkokiu budu sugebejom pagauti pele. ir ja labai norejom pavezinti tuo traktorium, bet ji vis bande nuo musu pabegti, tai brolis is tecio garazo atnese lipnios juostos ir ja pririsom, tai taip nabage puse dienos ir vezinom.......... (pelyte po pasivazinejimu liko gyva)
    Kitas kai labiausiai isimintinas: Kai pasiziureja filmuka apie Meri Popens, brolis bande paskraidinti mane su skeciu :)
    Uzlipom i namo antra auksta, ten dar buvo remontuojama tik, uzkele ant palepes, ibruko i rankas sketi, uzmobe slides( kam jos nezinau) ir liepe sokt, o jis tipo fotografuos :)) As nusokau, nufotkint nesigavo, nes per greit "nusileidau" sketis uzlinko i kita puse.... Aisku as issisukau koja :)))

    Anonimas

  10. 1

    buvo tu nuotykiu nemazai,langus netyc isdauzdavom

    ruta26