• 4ats.

    sisklausimas manytems kurios naudojo AVENT pientraukius.

    naudoju AVENT pientrauki jau du menesius.ji pirkau nauje,bet ta maza balta apvali detaliuke kur dedasi kad gautusi vakumas ir galetu isteketi pienelis i buteliuka labai greitai susinaudojo,kaip traukiu pieneli je ytraukia i vidu,per du menesius jau suspejau jes pakeisti tris,niekaip nesuprantu ka darau netaip kad jos taip greitai susinaudoja,jau paskutines net nevirinau vistiek ytraukia i vidu,atrodo kokybiskas daiktas turetu laikyti.Papasakokit kaip jums laike ir kokiu bedu turejot?

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as taip pat turiu AVENT pientrauki, bet neteko naudotis ,tad paskolinau vyro sesei,jai irgi susidevejo ta detale, tai vaistineja dalina jas nemokamai ,gali paprasyt kiek reikia, taip tos detales labai greit susinaudoja, nes ten vakumas o ta detale nera tokia tvirta, taip,kad viska darai teisingai tikriausiai :)
    vaistineje taip pat sake,kad tos detales labai greit susidevi,todel jas dalina nemokamai, bent jau Vilniuje

    Milana69

  2. 1

    Oksaniuk, lygiai ta pati beda ir pas mane! Jau turiu antra pientrauki.Bet tikrai trecio nebepirksiu. Tiesiog ardau ji nusitraukimo metu, vel susirenku, ir toliau nusitraukineju. Beje ,butinai naudok ta tarpine,kuri dedasi prie kruties.Tada mazesnis slegis ir ta gumele ilgiau neiisoka.

    Linute39

  3. 1

    as ir toki naudojau, net nustebau paskaiciusi, kad jame susidevi ta detale, nes manasis veike puikiai, taip ir supakavau dar veikianti, bet matyt todel, kad as tiek daug jo nenaudojau, kaip Oksaniukas;)

    Lukniukas

  4. 1

    oi kaip gerai tada jums,as siandien buvau vaistineje tai net uzsisakyti neina cia uzsieny tai net nebezinau ka daryti keikes,as labai daug ji naudoju 8kartus per para tai ir susidevi greitai,dekui uz informacija manu belieka man nauje pirkti ten rinkinyje jie trys yra.Dekui.

    oksaniukas19