Atsakymai

  1. 4

    as turiu kedute medine bet maniskis ten neissedi nei minutes, labai jau sunkiai susikaupiam mes valgymui malasi visada bega lekia.

    inga3

  2. 4

    naudojame plasmasine.Labai dziaugiuosi nes vaikas zino kad tai valgymo vieta.Aisku jei nesedi-cia jau nieko nepadarysi.Keistai bet si kede vienintele vieta kur maniskis ramiai issedi-krapstineja ja, zaidzia ir ramiai valgo :) Kaip tik niekur kitur negaliu pasodinti kad valgytu-reikia lipti, eiti, verstis-ne valgymas tada rupi

    Rita

  3. 3

    Turim medinę, kur kėdutė nusiima ir pasidaro žemas staliukas su pristatoma kėdute. Brolis naudojosi beveik iki 4 metų. Dabar mažylė, 1 m. ir 3 mėn., valgo tik prie to savo stalelio, ir tik "pati", aš tik kas antrą šaukštą galiu įdėti į burnytę :) Labai džiaugiuosi.

    Giedre

  4. 3

    mes turim medine,visada gerai sedi kol valgo, tik nuo pat pradziu kai pradejau duot koses jispats turi turet lekstute ir pats valgo, o is kitos maitinu pati. man labai tinka, tikiuosi ir maziui

    gitaniux

  5. 3

    naudoju,bet mano mazoji ten ilgai neisbuna

    staponkute

  6. 2

    Dar nenaudojame, bet kai jau pradesim normaliai valgyti, pirksim :) Manau, reikalingas daiktas

    Indruke

  7. 2

    Turime fisher-price kedute,be jos butu labai sunku.Mes ne tik valgome toje keduteje,bet prireikus mamai i toleta galiu drasiai palikti mazyli kol sugrysiu.Mano mazius ja naudojasi su malonumu.

    kristina

  8. 2

    Mes naudojom medine. Labai gerai sedejo, buvo gerai ir jam , ir man maitinti. Labai patenkinta.

    roberta

  9. 2

    Naudoju, bet ir mano dukrele nenoriai ten sedi. kartais nespeju baigti maitinti, reikia paimti is kedutes ir testi be jos, nes taip jau jai ten nepatinka.

    dianela

  10. 1

    nenaudojau pasisodindavau keduteje vibro

    Anonimas