• 16ats.

    Tauragės gimdymo namai. Kokie jusu atsiliepimai apie taurages gimdymo namus?

    Gal yra mamyciu gimdziusiu Taurageje? Kokie jusu atsiliepimai apie taurages daktarus, akuserias?

    penktadieneGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano drauges marcios vaikelis taurages ligonineje mire, tad tokie ir atsiliepimai kad nuvyko gimdyt su spurdanciu leliuku pilve.. o gimes po 2 valandu mire, nes buvo prisirijes vaisiaus vandenu ir tiesiog plauciai uzpildyti vandens neatliko funkcijos..

    zilvinta

  2. 1

    Manau, visur visaip buna... Jei vieniems nepatiko, nereiskia kad nepatiks ir kitiems, ir atvirksciai.

    Yuki

  3. 1

    Puikus personalas. O apie ponia Narbutiene tik gerai.
    Pačios karvės esat vaipotės, kraipotės kada reikia gimdyti.. šis žmogus yra mano artimo žmogaus vaika išgerbejus per gimdyma, jei ne ji ir jos profesonalumas, nebutu gal ir isgyvenes vaikiukas. Pati gimdiau ne pas ja, bet taurageje, kolektyvas labai patiko :)

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    Aš gimdžiau Tauragėje ir pas Narbutienę. Abu su vyru likom sužavėti viso personalo darbu ir atsidavimu jam. Puiki gydytoja ir puikus visas personalas.

    Anonimas

  6. 1

    baisu taurageje gimdyti galit vaiko netekti ir dar iskoliotos busit jei yra galimybe rinkites kitus gimdymo namus ir baisi skyriaus vedeja.

    Anonimas

  7. 1

    Narbutiene baisi,siurksti,daug reikia moketi

    Anonimas

  8. 1

    As irgi du kart gimdziau Taurageje,pirma kart pas gyd. Kalinauska labai puikus gyd.,o antra karta pas Narbutiene man ji nepatiko,bet uztat labai puikus sesuciu personalas

    Anonimas

  9. 1

    taurages gimdymo namuose ir as gimiau, tiesa vos likau gyva, virktele aplink kakala apsiaukusi buvo bet mane isplese naturalei, pagal mane turejo daryti cezrio pjuvi, bet tai buvo beveik lygei pries 19 metu,ir nuo siol matau pasekmes, o visai nesenai , pries pora savaiciu daktaru kaltes, mire kudykis pagyvenes vos 3 val, iki tol vaisiaus sveikata mano ziniom buvo gera, del mamos silpno regejimo turejo daryti cezario pjuvi, taciau gimde naturalei ir pasekme ta, kad vaisius prigere kazkokios zalios mases del to ir neisgyveno va tau ir daktarai, bet kurgi daktarai niekada nebuna kalti!!!

    Anonimas

  10. 1

    Gimdziau Taurageje ir tikrai nesiskundziu...prieziura labai gera. Gydytojas pas kuri gimdziau buvo Babilius, tikrai labai gerai ismanantis savo darba, akusere taip pat puiki. Per nestuma teko guleti du kartus TGN ir teko pazinti ne viena gydytoja, personalas tikrai geras, rupestingas. Jei dar karta kada tektu gimdyti, tikrai gimdysiu Taurageje. Nemanau kad reiktu vaziuoti i kitus miestus gimdyti, kai pas mus taip pat yra geru specialistu.

    Anonimas