Atsakymai

  1. 2

    VISA SEIMA NESIOJAM IR ESAM PATENKINTI,KAIME NEPAMAINOMAS DALYKAS.NEPLYSTA IR LENGVAI PLAUNASI

    liuks

  2. 2
  3. 2

    nenesioju,nepatinka,man jie gryni kaimiski kaliosai

    mamka

  4. 2

    Nesiojam, labai patogi. Visi seimos nariai turi.

    Jorkaile

  5. 2

    Originalius vasarinius turiu. Pirkau jau užpernai. Tuo metu tokį darbą "ant kojų" dirbau, kad avalynę turėjau dėvėti gražią, tai kai apsiaudavau kroksus, jausdavaus kaip devintam danguj. Daug geriau nei basa. Bandžiau kažkada pasimatuot ir tuos, panašius į kroksus, bet jie man pasirodė visai nepatogūs, grubūs. Geras daiktas, tik, aišku, pagal lietuvišką pragyvenimo lygį...

    labirinta

  6. 2

    Aš pati tai tų originalių neturiu, bet viena mano draugė nusipirkusi buvo tuos žieminius crocsus. Tai ji beveik vien su jais visą žiemą atvaikščiojo. Sakė, kad labai patogūs.
    Ir apie vasarinius esu girdėjusi gerų atsiliepimų. Bet čia apie tuos originalius.

    trejetukas

  7. 2

    originalia crocs avalyne gal butu brangoka isigyti,bet turiu tokia panasia,ja uzsidedu pas mama kaime kai bunu, laaabai patogu:) ir jei dirbciau darba reikalaujanti stoveti manau deveciau.. o i miesta kazkaip neiciau..

    sandritute

  8. 2

    pati neturiu ,tai nenešioju,dukrytė turi,nešioja vietoje tapkučių,matosi,kad jai labai patogu,nes kitų net nesideda.

    emiliukas

  9. 1

    turiu orginalius crocs'us jau 4 metus, esu labai patenkinta, superiniai batukai, kaip as sakau ir i miesta ir i soda, jei issipurvina, tai issiplauni ir vel gali su jais eiti :) Planuoju isigyti ir guminius batus, nes kai laukia slapia ir lyja, o su mazylia daug laiko praleidziam lauke, tai gerus batus gaila gadinti, o crocs'ai yra super patogus ir lengvi :))

    Dovvee

  10. 1

    nepatinka, turiu pas mama pasilikus vienus, tai su jais po kiema, po darza vaikstau :) seip neikad nepirkciau ju brangiu ir i miesta nevaziuociau. prie vandens kokio tai gerai, bet man tada tapkutes geriau :)

    Adri