Atsakymai

  1. 2

    Ir aš siūlyčiau nupirkti tokius dalykus, kurie primintų komuniją, o ne kasdieninius materialius daiktus. Tai gali būti ir kryželis ar kitas pakabukas (berniukams tinka plokštelės), grandinėlė - auksinė ar sidabrinė. O netgi ir sidabrinis stikliukas ar kitas koks suvenyrinis sidabrinis daiktelis su pirmosios komunijos data.

    elegancija

  2. 2

    oi kaip tokio amziaus berniukui labai sunku ka ir sugalvoti.manau gal kokia grazia grandinele ant kaklo su pakabuku ar siaip apyranke(sidabrine,auksine).turetu patikti manau :)

    Pearl

  3. 1

    ŠVENTAJĮ RAŠTĄ arba Bibliją vaikams

    vinipukas

  4. 1

    Vyro duktereciai 11metu ir pries pora savaiciu ji taip pat turejo sia svente,as buavu tokios nuomones,kad reikia dovanoti su pirma komunija susieta dovana(maldaknyge,rozanciu),todel nupirkau sidabrine grandinele su kryziuku(siuo metu "Vilniaus Juvelyrikos" skyriuose sidabras -50%),tad viskas kainavo 50lt,o mergina liko laaabai patenkinta ir dabar nesioja dovana:) Pusbrolis(7m.) prie baznycios pamate moteriske,kuri pardavinejo maldaknyges ir rozancius,tai jis norejo ir "nuo saves" padovanoti,tad nupirko rozanciu....ir nepatikesit,kaip ji apsidziauge,nes dar neturejo!
    Gal kokia ideja ir prisigriebsi :)

    sapriene

  5. 1

    Manau geriausia butu pinigais arba dovanu kupona padovanoti, nusipirks pats ka nores.

    ZivileN

  6. 1

    Na ziurint uz kokia suma. Siaip manau butu galima ausinuka (MP3).O ir pinigai manau butu visai gera dovana. Tokio amziaus berniukas jau pats galetu nusipirkti, ko nori :)

    Indruke

  7. 0

    https://www.plius.lt/skelbimai/dovana-pirmai-komunijai-angelas-10381654.html

    Nuostabu!!!

    Anonimas