• 8ats.

    ka daryti kad menesines vel atsirastu?

    man 14m. ir man dingo menesines jau antra karta(manau del to kad badauju ir bandau svori mest(jau nebe)) pirma karta dingo 5 menesiams, dabar dingusios jau 2 menesius. mano ugis 1.78m., svoris 62kg. kai pradejau laikytis dietos sveriau 69kg. labai bijau kad menesines taip ir neatsiras-tapsiu nevaisinga. dabar vel maitinuosi normaliai. ka daryti kad menesines vel atsirastu? prasau padekit!

    AgnnėMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tokiu metu menesines dar nera reguliarios, patikek ateis laikas jos ir vel pasirodys... o jej labai kasko bijaj pasitark su mama ir nueikite pasisneketi su daktaru jis tau kuo puikiausiai viska isaiskins:) sekmes

    simute

  2. 2

    mes ne gydytojos ir negalim tau paspartinti menesiniu atsiradima. jei pradejai sveikai maitintis ir nebebadauji, tai menesines turetu atsirasti, bet tam reikia laiko kol organizmas atsistatys i savo vieta po alinanciu dietu. butu gerai, kad ir pas gydytoja apsilankytum.

    romantike

  3. 2

    Na tu taip nepergyvenk, netapsi nevaisinga, jei toliau nebezaisi taip savo kunu... Jei jau dingo menesines, tai tikrai stipriai alinai savo organizma... Siaip siulyciau nueiti pas gydytoja, jis skirs vaistu, kad ves atsirastu menesines.

    Indruke

  4. 1

    nepergyvenk turiu dukra 14metu pas ja irgi nereguliarios.buvo nesigo puse metu.ir kas menesi serga nereguliariai.tai yra normalu.

    aurikuka

  5. 1

    Nieko visiskai.. Jos pacios atsirado

    Jorkaile

  6. 1

    esi gana auksta ir pagal svori tikrai ne stora,kam taip save zaloji,kankini organizma?tavo kunui dabar vel reikia atgauti jegas,kad vel susirgtum,geriau butu apsilankyti pas gydytoja,ji paskirs vaistu..o badavimas tai tik laikina priemone tikslui pasiekti,kaip zinia greit numestas svoris greit ir uzauga vel..o zalos gali padaryti daug.

    sandritute

  7. 0

    tu nurimk Tau asiras tada kaip busi savimi o ne kaskuo kitu ir taureikia buti sveikai taigi valgyk svaika maista kaip bus Tai bus

    Anonimas

  8. 0

    Butinai pasitikrink pas gyditoja,nes man nera beveik metus as sveriau 90 kg ir numeciau 30 kg ir man sustreikavo menesines tai dabar gali but kad teks gert hormoninius vaistus .

    Anonimas