• 8ats.

    bukit geros padekit?

    toks reikaliukas,kaip ir minejau mano maziukas viduriuoja ir siandien buvau vaistineje nusipirkti geru bakteriju maziukui,ir man ju nepardave sake tokiems maziems neturi.Mano klausimas toks ar tas gerasias bakterijas kur duodat lietuvoje skirtos tik kudikiams ar ir suauge gali jes gerti?

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kai vaikui buvo dvi savaites gere geruju bakteriju kurios skirtos suaugusiems tik mums gydytoja paskyre norma, kiek jam galima reikejo dalint kapsule i dvi ar tris dalis nebepamenu:), geriau kreiptis i gydytojus:)

    erika1984

  2. 2

    jei esi užsieny - tai reikia kreiptis į gydytoją - ir duos vaistukų, kurių reikia tavo leliukui.

    Ineta_

  3. 2

    As savo suneliui kur daviau, tai tik kudikiams buvo skirtos, o as pati geriau kitokias - suaugusiems. Beje, kai as savo mazyliui jas daviau, jam buvo vos 4 - 5 dienos, bet pati gydytoja patare jas duoti, nes as geriau antibijotikus.

    Indruke

  4. 1
  5. 1

    linex gerosios bakterijos yra nuo gimimo

    mysteryy

  6. 1

    man viena drauge sake, kad gerasias bakterijas gamina vienoj vaistinej, ju laikas galiojimo labai trumpas. jei neklystu tai ta vaistine „Simtamete”
    Manau tokias galima duot ir maziem leliukam

    Aurvile

  7. 1

    na aisku cia uzsieni jie neturi kudikem,teks apsieiti dekui.

    oksaniukas19

  8. 0

    as kur duodu vaikui geruju pakteriju ir jas duodavau kai buvo keliu dieneliu bet jam ta prasme siam preparatui nereikia jokiu receptu

    Anonimas