Atsakymai

  1. 3

    musu vaikui jau bus 2m, bet dar nesu naudojusi jokiu kremu, nes ju nereikia. Isbertas vietas galite patepti Bepanthen kremuku. 4men vaiko negalima laikyti prie tesioginiu saules spinduliu, nes odele jautri, todel pasaugokik ir nuo visokiu cheminiu kremu pasaugokit, dar spes uzaugus prisitepti

    vinipukas

  2. 3

    O as tavo vietoje nebandyciau tokiam mazam vaikui,tuo labiau jei sakai riebus jis,juk karsta,tai kad nebertu dar labiau,geriau jau nusipirk koki ESEX kremuka,va jis tai super tikrai,nealergizuoja odos visai,taip pat prausk veiduka su ramuneliu arbatele,dar labai padeda vaiko slapimas,nuvalai su juo veideli kelis kartus ir berimas praeina(isbandytas metodas).Sekmes jum ;)

    pavasarinuke

  3. 2

    patepk visu pirma ant rankytes vidines puses. Paziurek kaip oda reguos, ar nekelia alergijos. Jei neparaudonavo gali patepti ir veiduka.

    Aurvile

  4. 2

    jo toks riebokas.tik snd nusipirkau paskaiciau kad su zolelem pagalvojau kad turetu but gerai.

    rencyte

  5. 2

    as ir naudojau,jis toks riebus ,ar ne?
    man geras buvo,naudok nepergyvenk

    genutester

  6. 1

    naudoju toki krema,jis gan geras

    ruta26

  7. 1

    na geriau jau nenaudoti,jei nerasomas salutinis jo poveikis..

    nade

  8. 1

    na as tavo vietoje nebandyciau, visu pirma del to kad nezinai nuo ko vaikuti paberia, o antra ir taip karsta o tas kremas riebus labai tad gali isvis pradeti prakaituoti ir tada dar labiau berti...maniskio labai sausa odyte, tad vaistineje pirkau esex kremuka, man jis labai tiko, bet pirmiausia sunu nuveziau pas odos gydytoja kad jis paziurejes pasakytu ka daryti, musu isvada buvo tokia kad maziukas sausiaodis ir reikia tepti bet kokiu kremuku kurio sudetinese dalyse nera slapalo ir dar kazkokios medziagos jau nepamenu kokios...

    Doviliuke

  9. 1

    na as savo nuoziura neeksperimentuociau. jei vienam leliukui tiko nuo berimu, tai nereiskia, kad ir kitam tiks tas pats kremas, jug ir berimu buna nevienodu... kaip ten sakoma geriau pasitarti su gydytoju arba vaistininku ;)

    romantike

  10. 1

    Mano suneli bere nuo gimimo,pasitariau su gydytoja ji pasiule nusipirkti bepanteno tepaliuka,ir mus jis tik isgelbejo jis riebus bet mums labai tiko,esu bandzius rusiskus bet nusivyliau nuo ju dar labiau bere.

    Nadezda