• 20ats.

    Pirmuju kudikio drabuzeliu dydis?

    sveikos. Jau pradėjau ruošti krepšį į ligoninę ir norėjau pasiteirauti kokio dydžio pirmuosius drabužėlius pirkti kūdikiui? kiek randu visi 56 dydžio, tai čia reiškia kad kūdikėlio ūgiui 56 cm? o taigi leliukai gimsta mažesni... padėkit .. :) (nežinau ar kartojuosi su klausimu - ieškojau panašaus bet neradau)

    JogurtasKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Na as manau kad vis gi turek ir maziausios ismierytes bent pora komplekteliu rubeliu,pora 62,nes vaikai labai greitai auga ir nespeja ju sunesioti,o jei dar yra kas atiduoda is savu isaugtus,tai visai gerai ir plius ateidami lankyti buna kad koki kostimeli atnesa kazkas.Taip kad neprisipirk,nes paskui nespesi net apmauti,o rubelis jau bus isaugtas :)

    pavasarinuke

  2. 4

    maniskis irgi gime maziukas tai man 56dydis praverte, aisku neprisipirk begales, bet keletos tai tikrai reikia:)

    erika1984

  3. 4

    56 dydis - (1men) (4kg)
    62 dydis - (3men) (5-6kg)
    68 dydis - (6men) (7-8kg)
    71 dydis - (9men) (8-9kg)
    74 dydis - (12men) (9-10 kg)
    ........................................

    romantike

  4. 4

    56, tai ne ugis cm, tai tiesiog toks dydis, tai maziausias leliuko drabuzeliu dydis, bet nepatariu ju pirkti, nes leliukas gali gimti didesnis ir drabuzeliai tokio dydzio gali buti per mazi, o jei ir bus kaip tik, greit juos isaugs... geriau imti po to einanti dydi 62...

    romantike

  5. 3

    man irgi taip sake nepirk maziausiu drabuzeliu, tai as ir nepirkau, bet kai mano auksas gime 5 savaitem anksciau tai didesniuos rubeliuos skendo. as tai manau kad verta nors kelis mazesnius rubelius turet.

    avijada

  6. 2
  7. 2

    geriausiai 62 cm,is didesniu neiskris,o tuos maziukus per kelias savaites isaugs

    ruta26

  8. 2

    as irgi buvau daug rubeliu nusipirkusi 56 dydzio..o siaip dar buvau keleta bodziuku radusi ir 54 dydzio..taip tais dydziais matuojamas ugis

    nade

  9. 2

    beje, romantikės duoti dydžiai taip pat neatitinka tikrovės, nes pvz, mano lelius 7mėn (8,5 kg) , bet jam reikia jau 80 dydžio, dar iš bėdos į 74 įlendam. Tad, kad kiekvienas vaikiukas yra individualus, ir tie dydžiai ne visiems vienodai tinka.

    bum

  10. 1

    keepurytes buna su galvos apimties ismatavimais,naujagimiu galvyte nebuna didesne nei 36 cm

    ruta26