• 6ats.

    Gal kas zino Kaune gera zolininke?

    Mano dukryte labai daznai serga, kosti tol kol pradeda plauciukai "burgzti":) antibiotikus geriam po 2 kartus i menesi, nebezinau ka daryti. Noreciau pabandyti pasitarti su zolininke gal kokiom zolytem padet jai issikapstyti is tu ligu?:(

    rrr3Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    urmo bazėj žoleles pardavinėja "traukinuky" Adelės Karaliūnaitės žolelės, ten gali ir patarimų gauti, ir žolelių visokių yra.

    Ineta_

  2. 2

    Na Aš esu girdėjus daug gerų atsiliepimų apie Jadvygos Balvočiūtės žoleles.Yra jos tinklalapis www.jadvyga.lt.Ten rasi kur informacija kur dar galima jų nusipirkti ir Kaune tikrai labai daug vietų yra kur gali jų įsigyti-susirasi.Šiaip ir užsisakyt galima,gal ir pakonsultuotų,ten telefonai yra,yra ir visokie mišinukai žolelių aprašyti.Sėkmės:)

    Vilmiene

  3. 2

    o vaistineje nebandete paprasyti tu vadinamuju ekologisku zoleliu..ju ten visokiu buna..gal pameginkite

    nade

  4. 2

    man tai Karaliūnaitė žolės nepatinka,ir pas ją nemažai visokių tepaliukų nenatūralūs.beto kai pamačiau kaip ji sukūrė lieknėjimo arbatą,kuri turėtų būti labai veiksminga,įdomu kodėl pati tada apvalių formų,negeria tos arbatos.

    emiliukas

  5. 1

    Bazese Adele Karaliunaite pardavineja savo zoleles, manau galetumet ten pabandyti. Juk ji tikrai zymi zolininke, tai manau, ka nors patars. Sekmes.

    Indruke

  6. 1

    as nezinau, ar Kaune yra, bet Vilniuje yra vaistine Universiteto , kur gamina vaistus pagal uzsakyma. Tai jie ten visko turi. Vakar buvau, tai moteris maciau ir kauke veidui pirko, kazkokiu zoliu nuo persalimo pirko. Manau ten tiktai patars ka nors.

    Aurvile