• 7ats.

    Menesines ir pienukas. Ar turi itakos menesines pienuko kiekiui?

    Mano suneliui 3 men ir savaite, pries dvi dienas susirgau pirmom menesinem po gimdymo. Pas mane sumazejo pienuko, nezinau gal tai sutapimas ir po truputi mazeja pienuko, o gal tam itakos daro menesines, aisku geriau butu antras varijantas. Mamytes, kurios sirgot maitinimo laikotarpiu, kaip jums buvo, ar dare itaka pieneliui menesines, ar ne?

    oksaniukas19MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    neitakojo menesiniu gausumo, bet gali itakoti tai kad menesiniu metu pasikeicia truputi pienelio skonis ir tai vaikuciui gali nepatikti.o po menesiniu viskas turetu stoti i savo vezes.gal tiesiog pienuko krize vadinama tuo pat metu pasireiske bet jei nenustosi maitinti tai pienuko ir toliau bus.

    Pearl

  2. 3

    pas mane lygiai tokia pati situacija kai pas tave.pries 2 dienas pradejau sirkt bet negausiai-nors dar maitinu,o pieno jau turiu mazai.manau kad kai pieno mazeja tai ir menesines atsiranda..

    Agnute

  3. 2

    Nedare jokios ytaks menesiniu buvimas pienukui,gerk kuo daugiau skysciu,turetu atsistatyti pienelis.

    pavasarinuke

  4. 2

    na po gimdymo susirgau po menesio kazkur gal ciut daugiau,ir wiskas normaliai,kaip buwo pienuko ,taip ir yra...

    Aksana

  5. 1

    bet menesines atsirado po 2men po gimdymo. ir sergu reguliariai, kaip ir anksciau, bet leliu maitinu jau 7men.

    Elevina

  6. 1

    o man buvo sumazeje pienuko menesiniu metu. visai logiska - organizmas patiria stresa ir jam reikia daugiau pastangu pagaminti pienuka. ypac pirmos menesines po gimdymo buvo sunkios, svaigdavo galva, silpna, prakaitas pildavo, pienuko tikrai maziau budavo. stengdavausi daugiau valgyti, daugiau guleti, kad butu jegu.

    Elevina

  7. 1

    man taip pat menesines nieko nepakeite, susirgau jau po menesio, o maitinau keturis:)

    erika1984