• 8ats.

    per kur perkat lektuvu bilietus? kur pigiausias?

    nesuprantu kaip zmones atranda papigiai bilietus, as skrendu i lt tai amziais kosmines sumas palieku, o kiti uz 150£ pirmyn ir atgal suskraido. gal zinot kur ieskot tokiu bilietu?

    redusisŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    dekui radau kaip cia daryt reik :) mano seimynai visai pirmyn atgal iseitu tik 121£ o praeitais metai vien tik vyras sumokejo 200,o as su vaiku 200 sumokejau. tai isviso gavos 400£. vis del to pinigas

    redusis

  2. 3

    perku per ryanair.com

    nade

  3. 2

    Perkam visada per raynair...,galima isties aptikti laaabai pigiai,bet va,gerai mamyte viena sake,geriausiai pasiseka tiems,kurie uzsisako bilietus sakykim,maziausiai pries pusmeti arba paskutine minute,jei uztinki...Man jaunesnis brolis "megejas" su zmona viska planuoti iki smulkmenu ko gero metam i prieki.. :)),tai jie tik isvaziave ir grize is Lt,vos ne kita diena ziuri vel bilietus uz pusmecio.Mums neiseina taip tiksliai viska numatyti,suderinti,tai jau jei susiruosiam i Lt,sumokam uz bilietus,kokius randam tuo metu pigesnius.O va vyresnis brolis "megejas gaudyti" paskutines minutes...,kaip jam iseina,nezinau,bet pasiseka..,nors praktiskai nerealiai daug laiko praleidzia internete,tai va taip ir pavyksta rasti pigiai bilietus.

    geguziukas

  4. 2

    na galima labai pigiai gaut, bet tai laikas turesi pati prisiderint. as uzsiregistruoju visuose avialiniju tinklalapiuose ir jie siuncia emailu ispardavimus, akcijas ir t.t. tad tikrai yra pigiu bet buna turi nusipirkt pries pusmeti arba vos 2-3 dienos iki skrydzio na zodziu nera labai patogu..

    Anonimas

  5. 2

    turiu omeny ne vienam cia zmogui 150£, bet va visa seima uz tiek skrido i lt ir atgal

    redusis

  6. 1

    perkam per ryanair bet va kai suvedi kada niri skrist tai ce be bagazo mokescio paraso o dar plius bagazas tai mum vistiek susideda suma

    simka

  7. 1

    Aš irgi Rynair.. Esu užsiregistravs dar keliuose tinklapiuose, tik ten kainos didesnės. Tas min sumas, kurias tu paminejai, kai kurie tinklapaiai kaip reklamą, priviliojančią lengvatikius įdeda į savo tinklapius... Kai juos nori užsisakyti ar patvirtinti, tai visada visada meta lentelę, kad jau negalima. Gal dar sėkmės reikals, kas pirmas pagriebs... Nežinau..

    Jorkaile

  8. 0

    http://www.star1.lt/frontpage.jsp?menuId=22

    puse9