• 15ats.

    veido prieziura?

    Papasakokit merginos ar labai priziurit savo veida,ar saziningai kiekviena vakara nusivalot makijaza?Ar naudojat kokius kremus?As asmeniskai tai pasidareu tingine labai retai nusivalau veida vakarais o veida tik kartais pasitepu diena,dabar kaip auginu mazyly tai visai sau laiko ir noro neturiu.

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na as irgi butinai kas vakara nusivalau veida vaikiska dregna servetele,nes mano oda siek tiek problemine,vanduo labai sausina ja,patepu drekinanciu kremu,kur bebuciau namuose ar sveciuose visada taip darau:) o spuogeliai vistiek pasirodo vienas kitas,nebezinau kaip ju atsikratyti..

    sandritute

  2. 5

    nu jo, kai yra mazylis laiko sau mazai belieka, bet as kiekviena vakara prausiuos veida, valau ji pieneliu, toniku ir pan., o diena naudoju krema. mano veido oda yra siek tiek problemine, tad jos prieziura butina ir turiu rasti tam laiko.

    romantike

  3. 5

    veido oda reiktu rupintis labiausia, nes joje pirmiausia pasimato senejimo pozymiu,
    valyti butinai reikia kas vakara ir netik su vandeniu,
    as nuprausiu su prausikliu,kelis kartus i savaite su sveitikliu, po to tepu tonikiu,atgaivina... paskui jau krema...
    2 kartus i savaite darausi kaukes, viena karta drekinancia kauke dedu,kita karta valancia...
    po tokiu proceduru veido oda tiesiog dekoja,kai maziau priziurejau tai ir spuogai kamavo ir visa kita,o db nebera tokiu problemu.

    Milana69

  4. 4

    Oho issigandau siu Milanos69 zodziu-,,veido oda reiktu rupintis labiausia, nes joje pirmiausia pasimato senejimo pozymiu,
    valyti butinai reikia kas vakara ir netik su vandeniu,, tad nuo ryt pradesiu rupintis veido oda. ;-) Siaip labai dideliu pastangu i veido oda nededu. As nei dazausi, nei pudruojuos..Karts nuo karto drekinanciu nivea kremu pasitepu, o kiekviena ryta veida saltu vandeniu nuprausiu, jei saziningai prisipazinus, tai buna ir taip, kad vakarais gulu veido neprausus.. tfu tfu oda turiu neproblematiska, tik karta i men pries mmm atsiranda spuogelis..

    Imbiere

  5. 3

    siuo metu siek tiek apsileidau, nes vis to laiko pritruksta. vakarais stengiuos nusivalyti pieneliu, toniku, pasitepti drekinamuoju kremu. rytais prausiu prausikliu, taip pat tepu kremu. nors kartais kremas lieka pamirstas... paakiu kremo siuo metu neturiu ir niekaip nenusiperku, sveitiklis ir kauke taip pat pasibaige ir dar vis yra pirkiniu sarase =)

    titina

  6. 3

    Stengiuosi naudoti vienos linijos kosmetika.Pvz , nusivalau veida su toniku,tepu paaukiu sriti,paskui visa veida ir kakla kremu. Ziema riebesniu ,o vasara paprastesniu kremu.

    Linute39

  7. 3

    Na pas mane spuogu ir pries nestuma ir taip budavo nemaza,bet kaip pagmdziau labai prisiziurau maista,nes maitinu tai ne vieno spuogo netutiu padareu isvada kad periebiai valgiau matyt.

    oksaniukas19

  8. 2

    Kadangi dabar sedziu su vaiku namie tai beveik nenaudoju makiazo tai veidui duodu pailseti. Kartais pasidarau kauke nuo inkstyru, ir kieviena diena tiesiog pasitemu veida kremu.

    ZivileN

  9. 2

    Ne visada to laiko buna, makiaza naudoju tik ypatingomis progomis. Tad tiek ryte ir vakare naudoju Clean and clear shiny face control prausikli. Nes mano oda kartais buna rieboka. :( Tai oda islieka spindinti ir daugiau maziau isvalytos poros. Esu patenkinta tuo. :) Sakyciau greita ir efektyvu. Ka jau ka, vaikarais maziausiai laiko rasciau sveisti pudras ir blakstienu tusa... :)

    mela

  10. 2

    Labai priziuriu veido ir kaklo oda. Visada nusivalau makiaza(nebent isskirtiniais atvejais ne). Naudoju tonikus, pienelius, paakiu bei veido kremus, kaukes ir pan. Kiekviena ryta su ledo kubeliu atgaivinu oda, o tada eina kosmetikos priemones:) Moters oda turi buti grazi ir ispuoseleta, ir ne tik veido:)

    kvapni_feja