• 16ats.

    Kaip kovojate su prakaitiniu bėrimu? Ar žinote, kad užsisenėjęs bėrimas "pereina" į grybelį?

    Kaip kovojate su prakaitiniu bėrimu? Ar žinote, kad užsisenėjęs bėrimas "pereina" į grybelį? Pas mus jau antrą savaitę tas prakaitinis bėrimas laikosi, tai daktarė išrašė tepaliuką Clotrimazolum. Gal pas ką nors buvo panaši situacija?

    JorkaileKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mes ir kovojam su prakaitine.maudomes kasdien,tik muila ar sampuna ne kiekviena diena naudojam.y vonele ypilu ramuneliu nuoviro.lyg apmazejo.

    rencyte

  2. 3

    ne tai kad pereina i grybeli,bet grybeliui daugintis reikai dregmes, tad jeigu infekcija pateko ant kuno ir ten uztenka dregmes tai grybelis gerai issibujos, todel svarbu slapiuojant odai del ivairiu priezasciu kaip issutimo, berymo ar tieisog prakaito reikia daznai plaut ir gerai nusausint kad isvengt tokiu nemalonumu..

    gertruda

  3. 3

    mums irgi taip buvo geriausias gydymas vandenukas ir palaikyti tokiom kaip dabar dienom vaikiuka be pampersiuko tiesiog aš savaji palieku nuoga tik uždengiu vystikliuku kad jaukiau vaikeliui būtu

    xxxxx

  4. 3

    mano sunui irgi buvo prakaitinis berimas, kaip ir gydytoja patare prausiau virintu vandenuku, maudziau su lakisiu zoles nuoviru... greit praejo...

    romantike

  5. 3

    na siaip dazniau reiketu prausti vaika..bent kelis kartus per diena..ir manau viskas susitvarkys

    nade

  6. 3

    pas mus buna , bet praeina savaime, kai buvome labai maziukai tai maudemes zoleliu nuovire(nepamenu pavadinimo).

    Benikiux

  7. 2

    mums nebuvo prakaitines..dazniau vaika prausk-maudyk ir viskas suistvarkys

    Anonimas

  8. 2

    taip, pas mus irgi buvo prakaitine, pats geriausias gydymo budas vandenuku plauti kelis kart per diena su vatele ir zinoma maudytis! beje nerenk vaiko siltai, ypac per karscius tokius kaip dabar.

    Anonimas

  9. 2

    Na pas mus buvo prakaitine, bet greitai ir praejo.

    ZivileN

  10. 1

    Pas mus atsiranda, bet ismaudau vaikiuka, stengiuosi dazniau maudyti, per didelius karscius ir kelis kartus per diena pakisu po dusu. Mums ilga nera uzsibuve to berimo, ilgiausiai pusdieniui.

    Indruke