• 10ats.

    Paskola is banko, ar nebusiu kliutis gaunant paskola is banko?

    Sakykite, jei vyras savo vardu ima paskola (50) tukstanciu litu jo darbo uzmokestis leidzia mums tiek paiimti. As esu motinystes atostogose ir mano alga nedidele, ar nebusiu as kliutis imant paskola.

    barskuteŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Bet vis tiek gi bankas apskaiciuoja pajamas visai seimai,ir jei jos nemazos,tada matyt uztenka ir paskolai moketis,jei jau bankas duoda,o tavo motinystes pasalpa,tik pliusas prie vyro algos.

    pavasarinuke

  2. 3

    Ziurint koks bankas ir kokia paskola, asmenine vartojamoji ar busto.
    Swedbankis asmenine paskola skaiciuoja vienam zmogui, nesvarbu ar susituoke ar ne. Vartojamaja skaiciuoja sutuoktiniu pajamas.
    Kiti bankai nesvarbu kokia imsi, jei susituokia skaiciuoja abieju dazniausiai. Jei vyro atlyginimas leidzia imti paskola, tai tavo gaunamos pajamos dadeda pliusiu...

    Anonimas

  3. 3

    kai mes emem paskola bustui, tai skaiciavo musu abieju pajamas. ziurejo kad vienam zmogui per menesi liktu 700lt pragyvenimui Vilniuje. nezinau kokia jusu situacija, ir ka dabar bankai siulo. Manau jeigu jus rasot kad vyrui uztenka pinigu paimti paskola, vadinasi jus neturetumete buti kliutis

    Mila

  4. 2

    Cia jau geriausia butu paciame banke issiaiskinti, nes tu paskolu viskokiu yra. Na ir 50 tukst dar nera labai didele paskola (jei tai tikrai bustui? o ne vartojamoji?). Tikriaui\siai skaiciuoja tik vyro alga. Na bet paskutini zodi vistiek tars banko valdytojai.

    Jorkaile

  5. 2

    jei bankas tavo vyrui duoda vadinasi gyvenimo salygos jums leidzia.nes bankas skaiciuoja ne tik vyro bet ir jusu pajamas,taip kad jei bankas duoda vadinasi viskas gerai :)

    Pearl

  6. 2

    Jeigu jam leidzia uzdarbis tai neturetu but kliutis juk jis ims ant savo vardo,o ne tavo

    mamka

  7. 1

    nemanau, kad tai galėtų kliūdyt, jeigu jo alga išneša, vistiek dar pridės ir tavo gaunamus pinigėlius ir dalins iš narių skaičiaus

    anenija

  8. 1

    manau, kad tikrai nebusi, jei jis ima savo vardu ir ziuri pagal jo alga.

    Indruke

  9. 1

    Vyro pajamas dalins ant visu seimos nariu. Turi iseiti kazkokia suma pragyvenimui kiekvienam asmeniui, nesvarbu suauges ar kudikis.

    Linute39

  10. 1

    na duok Dieve kad butu pliusas, nes paskola imsime bustui:)labai jaudinuosi kad tik nebuciau kliutis:(

    barskute