Atsakymai

  1. 6

    Mano išvažiavęs, turi ambiciją pabaigti mūsų namo statybą kuo greičiau... esu giliai įsitikinus, kad jei norės, tiek vyras tiek moteris, nukrypt į tą šoną, tai užsienio nereikės . Vyras ne šuo, už pavadėlio nepririši

    labirinta

  2. 3

    o mano vyras jau 5 metai dirba norvegijoj-kai isvaziavo mes dar draugavom,po 2 metu susituokem,dabar auginam 2 metu suneli.kai jis gime as auginau viena.iki metu as buvau lietuvoj,o dabar mes kartu.isleidau aisku su skaudama sirdimi,bet ne del to kad susiras kita,bet be jo atrode negalesiu gyvent.lietuvai nereikalingos seimos su vaikais,todel vyras ten ir dirba,nors man sirdis linksta prie lietuvos...kol yra galimybe pasinaudok ir isleisk vyra uzsidirbti pinigeliu!!jei jusu jausmai tikri-niekur jis nedigs!!!!!!!!

    Anonimas

  3. 3

    Man atrodo viskas priklauso nuo to kokie santykiai du žmones sieja ir kiek jie vienas kitu pasitiki...Aš jei nepasitikėčiau tai tikrai neišleisčiau važiuot kažkur į užsienį, tikriausiai kiekvieną dieną galvočiau kad jis su kokia moterim ką veikia..:) bet kartais tenka išleist vyrą į užsienį dirbti nes priverčia prasta materialinė padėtis, o dar kai toki laikai tai aš tikrai leisčiau savo vyrą važiuoti..jeigu tave vyras myli, tai gali būti visokių pagundų ir jis joms atsispirs, aišku čia mano nuomonė...

    laimike

  4. 3

    jei yra seima tik kartu visur vaziuoti uzsidirbti.Nebent jis pirmas isvaziuotu kad "kelia praskintu".Seimos stiprybe yra buvimas kartu.

    sandi

  5. 3
  6. 2

    Pasitikiu, isleisciau. Papildytu musu bendra biudzeta. kas tame blogo.

    Jorkaile

  7. 2
  8. 2

    na jau ne,pasitikejo tokiais atvejeis is abieju pusiu butu

    VIKIUUUUKAS

  9. 2

    tikrai jo vieno neišleiščiau nedelto kad nepasitikėčiau ,o dėlto kad trūktu jo šalia

    xxxxx

  10. 2

    Maniskis tai turi toki darbeli, kur reikia isvaziuoti menesiui pusantram ar net du...aisku be jo buna liudna niuru ilges labai, o ypac kaip dabar esu nescia...o kaip atvaziuoja tai buna 2savaites..bet ka padarysi pasirinko toki darba del to ,kad dabar nuomosim buta ir reikia vaikiukui pripirkt visko ir veliau augint ji aprupinti ir beto sau pragyventi reikia tu pinigeliu... aisku kaip pirma karta isvaziavo ir asaru buvo ir nenorejau isleisti, nes vis galvodavau jeigu isvarys tai pakabins kita ar su kita praleis "linksmai"laika, o as liksiu viena su vaiku ant ranku...bet kaip atvaziavo mes su jo pasikalbejom kaip normalus zmones ir jis pasake , kad irgi nenori isvazinet geriau su mumis pabutu negu vazinetu ir t.t. bet stengiasi tik del musu kad galetu aprupinti seima, nes gauda ten neblogus pinigus...o del to, kad su kita tai pasake, jei nerupetumem tai i kaire seniai nueitu,bet turi mus ir kitu jam nereikia..tai dabar jo pasitikiu pilnai:)

    Maliutka