• 4ats.

    Kokius apartamentus renkates poilsiaudami Palangoje su metuku amziaus vaikais?

    kokius kambarius renkates atostogaudami pajuryje su maziukais vaikais ar renkates kambari su dvigule lova, kur migdote mazuosius su savimi ar vezates maniezus, imate vezimelius pasidalinkite patirtimi, nes pirma karta vaziuosiu ilsetis su mazyle ir nezinau, kaip elgtis, kad visiems butu patogu. Aciu.

    barskuteKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mes tiesiog kambari nuomavomes, vaikas miegojo kartu su manimi. Vezimeli emiau, nes vaikas toli nenueis, o ant ranku nesti sunku.

    Jorkaile

  2. 3

    Na mes ziurejom kad butu didele lova,o dar geriau dvi,tete atskirai,o mes kartu su mazyle,(na cia tam atvejui jei vaziuojama su kompanija ir tetukas vakare atsipalaiduoja truputi),vezemes ir vezimeli,pasivaikscioti lengviau,nes vaikas pavargsta,o tevai ir nuo nesimo,ziurejom,kad butu dusas,wc,dujine ar elektrine virykle maisteliui pasildyti,virdulys arbatelei pasildyti,na ir viskas pradziai.

    pavasarinuke

  3. 2

    mes pas anyta bute atostogaujam, tad visi 3, o jeigu dar tete atvyksta tai net 4 viename kambaryje, maziukui turiu lova-manieza, vyresnysis sulankstomam fotelyje miega.. jeigu orai geri tai jokiu problemu i vezima ir keliaujam.. va dabar vis palya tai jau darosi sunku taip susispaudus..

    vejune

  4. 1

    Mes siemet kai atostogavome tai visi trys miegojome placioje dviguleje lovoje. O siaip jei turite manieza tai labai patogu, zinoma, galite nusivezti ir tikrai bus patogu.

    Indruke