• 7ats.

    Pirmoji diena darzelyje, kiek laiko truko ir kaip praejo?

    kadangi pradesiu nuo rugsejo leisti mergyte i darzeli, tai tiek klausimų iskilo. sakykit mamos, kaip praejo jums pirma diena darzelyje. kiek laiko isbuvote, ar pasilikote kartu su vaikuciu, ar iskart palikote mazyli viena. ka reikia atsinesti einant i darzeli? o kaip su vaikuciais, kurie dar nemoka savo reikalus tualete daryti, ir daro tik ant puoduko? tai puoduka reikia nunest i darzeli? pasidalinkit patirtimi

    vestinaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pirmą dieną buvau grupėje kartu kelias valandas, kitą dieną - jau palikau vieną iki pietų, trečią dieną, jau pietus pavalgė. O kitą savaitę jau pradėjo miegoti pietų miego. Jau praėjo dvi sav. kaip lankom lopšelį, bet paverkia tol, kol palieku. Paskui auklėtoja sakė, kad visi vaikai nurimsta.
    Ką reikia atsinešti - pasako pati auklėtoja, nes darželiuose, ir net atskirose grupėse, reikalavimai skirtingi. Mes spintelėje laikom persirengti (visus drabužius pradedant nuo triusikėlių), tapkes, vienkartines nosinaites, šukas, drėgnas servetėles. Ko konkrečiai daugiau reikai į grupę, pasako pati auklėtoja. Mes dėsimės pinigų, už kuriuos bus perkamos kanceliarinės prekės vaikams, nauja patalynė ir valymo priemonės. Žinau, kad kitoje grupėje netgi buvo paprašyta atsinešti savus naktipuodžius.

    elegancija

  2. 2

    Mes vedem tik porai valandu. Vaikui buvo nedrasu, bet idomu. Su didziuliu susidomejimu ziurejo i visus zaislus.

    Jorkaile

  3. 2

    Pirma men ejo po puse dienos i darzeli, kol priprato. Nuo 9 iki 11.30 val. Maniskis dar buvo su pampersais tai reikejo i darzeli atnesti sauskelniu. Dar kartais reikia atnesti mums dregnu serveteliu. Jokiu puoduku nereikejo nesti mums. apskritai nieko nereikejo nesti, kai nueisi i darzeli pati aukletoja pasakys ko reikia.

    ZivileN

  4. 1

    truko iki piet.vaikui patiko, nes pietu miegelio nereikejo

    juratele

  5. 1

    Mes vedem dukterecia tai truko apie 2 valandas viskas joms labai patiko norejo i darzeli eiti labai.

    ikmeskute

  6. 1

    aš pirmą dieną keliom valandom palikau,vaikiukas ėjo nesipriešindamas,tik buvo nedrasus,o po beveik mėnesio suprato,kad mama palieka,tai oi kiek ašaryčių buvo abiem... dėl nešimo,tai nunešk sauskelnių jei reikia ir kelias poras trusikyčių,pėdyčių,kelnyčių,nes tikrai prireikia,o taip tapkutės,drėgnos servetėlės,visa kitą vėliau susakys auklytės..

    tuti

  7. 1

    pirmą dieną palikau visai dienai,kadangi darželis prie namų susitarėme su auklėtoja jei kas sms parašys.bet vakare vos ištempiau iš darželio norėjo vaikų,galvojo,kad daugiau nebeatvesiu.kokioje trečioje dienoje jau žinojo,kad eis tai lengvai išeidavome namo.nunešiau kelis pampersus jei prireiktų,pėdkelnių,kelis rūbelius,servetėlių nosytei,šukas.

    emiliukas