• 11ats.

    Temperatūra kūdikiui. Nuo kiek reikia musti temperatura, ka duoti?

    mazylei 6.5 men. siandien temperatura 38.1, atrodo, kad dar kyla. Dantuku dar neturime, gal ir dantukai dygsta, nors atrodo nepatine ir labai jau nesiseileja. Gali but, kad vejukas prapute. Ka duoti jei pakiltu dar daugiau, ar sirupiuka ar zvakutes kokias nuo temperaturos?? Koki tepaliuka geriausiai tepti ant dantenu?

    adkiaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nuo 37,5, na diel vaistu tai daktare vaikucio jums turi israsyti,arba vaistinese parduoda be recepto.

    VIKIUUUUKAS

  2. 2

    Vieną kartą mažyliui buvo užkilusi temperatūra iki 38, tai dėjau nakčiai paracetamolio žvakutę. Labai greitai suveikė.

    bum

  3. 2

    tiksliau 40.2. vartojom paracetamol zvakutes,nes sirupas kazko nenumusinejo iki galo temperaturos

    nesvarbu

  4. 2

    mums tai pat buvo,tik iki 40.20 uzkile,bet pora dienu pasilaike ir dingo.musdavau nuo 38 su biski.na esu is tokiu,kurios nelabai del menkos bedos kreipias i gydytojus,tai niekur nesikreipiau.zinoma jei butu ilgiau laikesi,tai buciau daktare kvietusi

    nesvarbu

  5. 1

    Mums sake musti jei bus 38 duoti paracetamolio zvakuciu

    kami

  6. 1

    Siaip reikia pradeti numusineti temperatura, kai siekia 38.5. O iki tol leisti, kad organizmas pats kovotu. Nors daug kas priklauso ir nuo pacio vaikucio, vieni pernesa auksta temperatura, o kiti prisingai, buna suglebe, silpni. Dantenoms mes tepdavom tentinox tepaliuka, labai padedavo, bet aisku tik kuri laika.

    Indruke

  7. 1

    Jau tokio amziaus vaikiukui galima ibufen sirupuka.Duoti galima ir reikia,kai temp virs 38.As geresnio vaisto nerandu,greitai temperatura numusa,zvakutes mums nepadeda.

    geramama

  8. 1

    Nuo temperaturos vaistu reikia duoti kada jau yra virs 38 laipsniu. Mes tai naudojam paracetamolio zvakutes arba ibufen sirupa irgi gerai numusa temperatura. Mums daktare patare viena karta duoti zvakute kita karta sirupa jei nekrenta temperatura.

    ZivileN

  9. 1

    mazyliams lengviausia ideti zvakute nuo temperaturos,sirupa gali atpilti,ar negerti,o zvakute greit veikia,bet temperatura reikia musti kai ji kyla link 38.5..

    sandritute

  10. 1

    mums pries 2 dienas taip buwo,temperatura buwo nedidele diena ,wakare pakilo iki 39,tai greitaja kwieciaus,apziurejo gerklyte paraudus,ejom pas daktare kita diena israse antibiotiku ir sake db daug kam taip ir temp gali laikytis ir 5 dienas,taip kad nueik geriau,nes sawaitgalis po to maziau tu daktaru dirba,beje nuo 38 galma must temperatura ,mes paracetamolio zwakutes naudojam nuo temperaturos,bet dar wis karsciuojam:(sekmes

    Aksana