Atsakymai

  1. 3

    nelabai yra laiko kada skaityti tas etiketes kai prekės būna beveik visada tos pačios

    xxxxx

  2. 3

    Is tiesu ne itin. Nes daznai perku tuos pacius produktus, negi kaskart skaitysiu ju etikete. O tuos nuodinguosius maisto produktus, kuriuose gausu E, nebeperku..

    Jorkaile

  3. 3

    Tik kai sunui kazka perku,atkreipiu demesi,o siaip tikrai nera laiko parduotuvese ieskoti kas su E,kas be...Yra laiko,perzvelgiu,bet dazniausiai tai ne.

    geguziukas

  4. 2

    Kam idomi si tema yra labai gera interneto svetaine www.sveikasvaikas.lt joje yra produktai suskirstyti i grupes tokias kaip:maistas su uzdraustais e,maistas be e ir pan.kiekvienas produktas nufotografuotas,labai naudinga svetaine

    kami

  5. 2

    Visada skaitau sudėtį, ir itin atidžiai, noriu žinoti, ką valgau ir nemanau, kad yra gerų E, viska, kas nenatūralu - kenksminga mūsų sveikatai. Labai daug produktų atsisakėme, auginame savo daržoves. Bus sunkiau, kai grįšiu į darbą ir nebeturėsiu laiko tiek daug gaminti. Vis tik, optimistiškai mąstau - gal iki to laiko atsiras daugiau natūralių produktų. O kol kas - nerandu parduotuvėse ką pirkti, vieni nuodai, o ne maistas.

    bum

  6. 2

    visuomet kreipiu ypac pirkdama vaikui,tik gaila,kad tokiu produktu mazeja,greitu metu turbut visai neliks.tiesiog baisu

    nesvarbu

  7. 2

    na vaikui niekada neperku maisto su e..o mes su vyru buna,kad kazkoki maista ir su e valgome,,

    nade

  8. 2

    kai paskutiniu metu tiek apie tai kalbama ir rasoma,taip ir as atidziau skaitau etiketes.nors ne visi E yra blogi,visgi keleta tu negeruju esu isidemejusi ir ju vengiu.zinoma negali buti 100% tikras,kad va tas pomidoru padazas,naturalus,ekologiskas,be E,is tiesu toks ir yra,bet kiek imanoma renkuosi sveikesnius produktus,jogurtus be E,beje skonis isties skiriasi nuo iprastu,padaza,majoneza..ypac kas liecia vaiko maista.aciu dievui bent darzoves valgome sviezias is mamos darzo:)

    sandritute

  9. 1

    Pirkdama vaikui visuomet paziuriu,kad butu be E kiek imanoma nes iskarto vaika nuodyti produktasis su E tai tikra nesamone stengiuos maziau pirktinio maisto pirkti vaikui,o mes patys perkame ir su E siaip dazniausiai is turgelio perkame daug sveikiau nei perkant is parduotuves.Bet siaip ar taip E raides isvengti neimanoma...

    ikmeskute

  10. 1

    stengiuosi pasiskaityti sudeti. bet neymanoma tu E visu isvengti.

    vestina