Atsakymai

  1. 5

    nieko čia baisaus ,svarbu kad jiems gerai,nebent jau senatvėj moteris greičiau pasens o vyras i gastroles

    xxxxx

  2. 5

    kaip sakoma, meilei amzius ne rodiklis. Jei pora gerai jauciasi kartu, turi bendru interesu, tai tik sekmes jiems:) as tikrai nesu nei pries, nei uz tokias santuokas. Cia kiekvieno asmeninis reikalas. Nors man jau daug geriau atrodo 10 metu jaunesnis vyras, nei pora, kai mergaitei vos 20, o jos isrinktajam arti 60 :))))

    esperanza

  3. 4

    na jei jiems gerai,kodel gi ne.mano pacios vyras 11 metu uz mane vyresnis.nesijaucia tas skirtumas.tik pasijuokiam,as pradejau i mokykla eit,o jis jau ja uzbaiges buvo:-DDD

    ruta26

  4. 4

    Kategoriskos nuomones neturiu ir nesu pries, nei uz tokias santuokas. Mano brolis turi 10 m vyresne zmona, tai ju santykiuose nei as, nei jie patys ateities nemato, nors viskas prasidejo graziai. Manau, kad tokie metu skirtumai maziau jauciasi, kai pora buna vyresnio amziaus, o ne kai vienam 20, kitam 30 metu.

    Agne

  5. 4

    na mano vyras jaunesnis, daug ko dar nemoka, bet uz tai galiu issiaukleti ji taip kaip man reikia

    liuks

  6. 3

    Manau tokios santuokos gerai, kai jos buna siek tiek vyresniame amziuje - pvz. jaunatviska 40 mete ir 30metis vyras. daug kas tokioj poroj priklauso nuo paciu zmoniu - kokie jie, ar nesusene pirma laiko, ar sutampa ju pomegiai, poziuris i daugeli dalyku, jei taip, tuomet tu metu net nesijaus. mano senelis buvo 10m jaunesnis uz mociute ir jie graziai, darniai nugyveno amzeli drauge. be to - jaunesnis vyras labai puiku senatveje, jis bus puikus ramstis ir pagalbininkas kasdieniniame gyvenime, darbuose, gales pavaduoti savo moteri :) o ir moteriai bus mazesne tikimybe likti nasle labai anksti :) as pati asmeniskai buciau nieko pries tokia santuoka :)

    Meskeriotoja

  7. 3

    As pati nenoreciau, kad taip man butu, bet pritariu kitoms mamytems, kad svarbu, jog jiems gerai :) Jei jie gerai jauciasi ir jiems kartu gera, tai as nematau nieko blogo :)

    Indruke

  8. 3

    as pati tai keistai jausciaus,kaip mama kokia savo vyrui tiek jaunesniam:) bet aisku cia kiekvienos poros reikalas,svarbu jie laimingi:)

    sandritute

  9. 3

    pritariu,svarbu jiems gerai.matyt aš negalėčiau su tokiu jaunu,nebent būtų man 60m.jam 50m.:D

    emiliukas

  10. 3

    Manau, kad visokiu buna, visokiu reikia. Svarbu jiems kartu yra gerai

    Jorkaile