Atsakymai

  1. 2

    mes naudojames Tutis Zippy vezimeliu. Ir esu labai patenkinta. Mano maziukas jame jauciasi labai grai, tai tikiu irgi patenkintas:) Vezimelis labai lengvai valdosi, dabar jau naudojame sportine dali, tai mazylis virs metu, bet puikiai joje telpa, ir isimiega gerai lauke. Kojytes nekaba, nes reguliuojasi pakojukas. Galima tvirtinti sportine dali ir i mama veidu ir nuo mamos, labai puikus stogelis nuo saules ir vejo apsaugo. super super:)

    Rima252

  2. 2

    mes turim Tutis Zippy tryju daliu. kol kas naudojau tik lopsi ir automobiline kedute, sportinei daliai dar per mazas vaikas. tiek kiek naudojom (4men.) esu labai patenkinta. minkstai vaziuoja, manevringas, nesunkus, daug visokiu priedu padaryta. kol kas jokiu gedimu, viena rata tik karta putem ir viskas :) auto kedute ne visai tobulai padaryta, kiek per daug gili sakyciau. tai dedavau mazyte pagalvyte, kad ne taip vaikiukas butu suriestas. o dabar kai jau paaugo, viskas ok :) siaip kedute lengva, kai reikia nestis gerai ir prisisega paprastai ir lengvai, nereikia narpliotis su dirzais :)

    Meskeriotoja

  3. 1

    Is dalies tenkina, is dalies ne. Patinka, kad sportinis, nera labai sunkus, gerai vaziuot su juo, yra padekliukas vaikui. Bet nepatinka, kad rankena nepersisuka. :)

    Sandre

  4. 1

    turiu delti frog patenkinta labai tik galetu ratai buti didesni

    rasiuksas

  5. 1

    O gal jau kuri turit naujaji milli WAY vezimuka?

    Sange

  6. 1

    mes taip pat turime tutis zippy, ir esam labai patenkinti siuo lietuvisku gaminiu, naudojam jau ir sedima dali, patinka ir si, didelis pliusas kad nera jis sunkus, manevringas, ir dizainas labai grazus :)

    Lulu

  7. 1

    pirmajai dukrytei turejau TUTI buvau labai patenkinta,tik vienas minusas netilpdavo i masinos bagazine reikadavo nuimti ratus.antrajai pirkome SILVER CROSS vezima esu patenkinta,nes jis susilanksto kaip sketukas ir uzema mazai vietos bagazineja minusu neturi.

    deimantina

  8. 1

    Turiu vezimeli "Drifter" viskas butu gerai,tik man netinka,kad didelis ir netelpa i automobilio bagazine.

    ikmeskute

  9. 1

    turiu 2 ir abiem patenkinta,vieno jau nenaudoju,galeciau kam padovanot,

    liuks

  10. 1

    turejome Tutis,kuri siandien padovanojome kitai mamytei,man patiko erdvus lopsys,kad visur pravaziuodavom su juo,labai dziaugiaus,kad gavome norimos spalvos:) is minusu aisku buvo didokas svoris,tokie jau tie universalai..

    sandritute