• 8ats.

    Nakvyne Palangoje. Kas zino, kiek lova nakciai dabar Palangoje kainuoja?

    mamos gal zinot, kur nebrangiai galima apsistoti palangoje. gal kartais ir tel. numeri turit?

    LINOSKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Mes savaidgali buvome kempinge nameli uzsisakem tai parai 40 Lt kaina yra 2 dvigules lovos ,spinta,saldytuvas,dusas lauke ir uz 200 m jura yra virtuvele atskira maistui gaminti.

    ikmeskute

  2. 2

    Viskas priklauso nuo to kaip pati nori gyventi kukliai ar prabangiai,mes buvome liepa tai mokejome po 25lt.Paprasti jaukus kambariukai,bendra virtuve ir dusas,wc aukstui.Bet mums viskas patiko nes vaziuojame prie juros o ne viesbutyje guleti

    kami

  3. 2

    na kainos tikrai ivairios nuo didziausiu iki maziausiu mes nuomojomes uz 200 litu nakciai, bet jau visi patogumai buvo ir baseinas kieme ir uzdaras kiemas, pavesine, telikas ir t.t. draugai rado uz 50 Lt taip pat labai neblogas kambarys.

    barskute

  4. 2

    Sia vasara mes buvome tokiuose sveciu namuose, zmogui kainavo 20 lt. Numerio dabar neradau, bet jei labai reiketu dar paieskociau.

    Indruke

  5. 1

    Nuo 30lt kaina parai uz lova.

    Imbiere

  6. 1

    mes buvome birzelio men. naktis kainavo mum 50lt. tvarkingas kambariukas, su dusu tualetu, zodziu kaip ir priklauso. kambaryje saldytuvas, mikrobangu krosnele, tv, yra ir virtuve kuria gali naudotis. ir visai netoli pagrindines gatves.

    vestina

  7. 1

    mums apatamentu nerikia mums svarbu jura ir grynas oras norim kuklaus kambaelio.noriu kad sunelis pakvepuotu grynu oru nes nenoriu kad seis metais pasikartotu laringitas ir seip pailset norisi

    LINOS

  8. 1

    indruke prasau gal galetumete pajieskotito tel numerio

    LINOS