• 11ats.

    vaiko prakaito kvapas?

    Toks klausimelis merginos,mergaitei 8metai kaip susyla,jos galva beprotiskai smirda kvapas kaip kiemsargio suns.Niekaip nesuprantu kodel taip yra ir smirda tik galva,maudytis turi kiekviena diena,nes neymanoma prieiti artyn.Patarkit ka galeciau padaryti ir gal esate su tuo susidure pacios?

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Gal galvos apdangala koki uzsideda su kvapu ir susilus ta kvapa perima,net nezinau,reiketu eiti pas odos daktaryte ir teirautis kodel taip yra.

    pavasarinuke

  2. 4

    Manau, kad būtinai reikia nuvykti pas dermatologą, nes turbūt kažkoks sutrikimas yra galvos odos liaukose. Todėl taip ir smirda.

    trejetukas

  3. 3

    keista..mano vaikas irgi suprakaituoja,bet normalaus pobudzio prakaitas buna,,gal tiesiog is jusu seimos yra kieno prakaitas labai smirda,tai va visko gali buti,kad i mergaite paveldejo,,as pavizdziui turiu teta,normali grazi moteris,bet jau prakaitas smirda nezmoniskai ir nieko negali padaryti

    nade

  4. 3

    Hmmm, tokio net nesu girdejus, kad smirdetu galvyte... Siaip siulyciau gal kokiam dermatologui pasirodyt su dukryte...

    SweetCherry

  5. 2

    Gal kokius vaistus vartojate? Mano dukrai taip yra, tik jai ne tik galva, bet ir visas kūnas prakaituoja, bet mes vartojame nuo epilepsijos vaistus, o jie skatina prakaitavimą, ir iš tikro kartais nesmagiai pasijaučiu kokioj nors parduotuvėj stovint eilėje kai kvapas skleidžiasi, bet pakeist nieko neįmanoma

    anenija

  6. 2

    man kazkaip nerealu,kad taip gali smirdet.gal pleiskanytes yra

    nesvarbu

  7. 1
  8. 1

    dar nesu to girdejusi,bet butu geriausia jum pasirodyti pas dermotologa..

    Indruleeeee

  9. 1

    "Vien pagal prakaito kvapą jokia liga nėra nustatoma – turi būti aptinkami ir kiti ligos požymiai. Anksčiau nebūto, specifinio prakaito kvapo atsiradimas yra signalas, kad dėl vaiko sveikatos būklės dera pasikonsultuoti su jo gydytoju."

    emiliukas

  10. 1

    geriausia nueiti pas gydytoja

    Silvion